Renault tocmai a facut anuntul. Cat costa noul Clio hibrid in Romania?

Renault tocmai a facut anuntul. Cat costa noul Clio hibrid in Romania?
  • Patru niveluri de echipare
  • Motor de 1.6 litri si baterie de 1.2 kWh
  • 140 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Renault Clio E-Tech Hybrid tocmai a debutat pe piata din Romania. Compacta francezilor poate fi comandata in patru niveluri de echipare.

In luna septembrie am calatorit la Sofia pentru a conduce noua gama E-TECH de la Renault: Clio E-TECH Hybrid si Captur E-TECH Plug-in Hybrid.

Daca cel de-al doilea era disponibil inca de atunci pentru pre-comanda, despre pretul lui Clio E-TECH Hybrid nu am aflat nimic. Pana acum.

Renault Clio E-Tech Hybrid

Renault Clio E-TECH Hybrid poate fi comandat in Romania iar clientii pot alege una dintre cele patru niveluri de echipare: Zen, Intens, E-Tech si RS Line.

Pentru un Clio E-Tech Hybrid Zen trebuie sa platesti 18.750 de euro si primesti in schimb sistem de infotainment cu display de 7 inch si cateva sisteme de siguranta, cum ar fi mentinerea benzii de rulare, recunoasterea semnelor de circulatie sau alerta privind distanta de rulare.

Renault Clio E-Tech Hybrid

Versiunea Intens pluseaza cu faruri full LED, in forma literei C, detalii cromate si o tapiterie dintr-o combinatie de material textil si piele artificiala. Pretul acesteia este de 20.050 de euro.

Echiparea E-TECH propune jante din aliaj, cu diametrul de 16 inch, embleme E-Tech Hybrid pe montantul B si usa portbagajului dar si o bara spate specifica.

Renault Clio E-Tech Hybrid

In interior, pasagerii vor regasi cateva accente albastre, display de 9.3 inch pentru sistemul de infotainment si o tapiterie din piele neagra si gri. Cat costa? 20.850 de euro.

In ceea ce priveste nivelul de echipare de top, RS Line, acesta va fi usor de recunoscut dupa jantele Boavista de 16 inch, geamurile spate si luneta cu tenta fumurie si detaliile rosii de la interior. Pretul porneste de la 21.050 euro.

Renault Clio E-Tech Hybrid

Sistemul de propulsie plug-in hybrid este compus dintr-o unitate pe benzina, de 1.6 litri, si doua motoare electrice, dintre care unul indeplineste rolul de starter generator. Ansamblul, care include si o baterie cu capacitatea de 1.2 kWh, dezvolta in total 140 de cai putere.

Renault Clio E-Tech Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Clio E-Tech Hybrid
mai multe