Rivalul G-Class-ului surprins pe linia de asamblare. Cum arata noul off-roader de la Land Rover

Rivalul G-Class-ului surprins pe linia de asamblare. Cum arata noul off-roader de la Land Rover
  • L-au surprins in uzina
  • Se pot observa cateva dintre detaliile partii frontale
  • Lansarea este programata pentru luna septembrie
Distribuie pe Facebook

O imagine cu partea frontala a noului Land Rover Defender a aparut recent pe internet. Lansarea oficiala este programata pentru luna septembrie, cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Noul Land Rover Defender este cel mai asteptat off-roader al anului, tocmai de aceea este oarecum de inteles interesul fotografilor spion pentru cel mai nou rival al celebrului Mercedes-Benz G-Class.

Acestia "vaneaza" peste tot modelul britanic, fie ca se afla in teste, in vreo parcare sau pe linia de asamblare. Cea mai recenta imagine cu noul Defender este de undeva din uzina unde este produs si ne arata pentru prima data partea frontala, neacoperita de camuflaj si putin din lateralul off-road-erului.

Asadar, se pot observa farurile dreptunghiulare, grila radiatorului cu o singura bara orizontala, protectiile de plastic din partea inferioara a spoiler-ului fata, aripile evazate, montantul A finisat in nuanta caroseriei, plafonul alb (in cazul masinii de fata) si prizele de aer de pe aripi.

Land Rover Defender surprins in fabrica

In ceea ce priveste restul masinii, o reprezentare digitala din profil incadrata de turometru si vitezometru a dezvaluit montantii B si D finisati in negru, roata de rezerva montata pe hayon si un geam in partea din spate a plafonului.

Tot fotografii spion au reusit sa surprinda pe camera si bordul noului Defender cu volanul imbracat in piele, ceasuri digitale, consola centrala atipica, un display nu foarte generos pentru sistemul de infotainment si selectorul cutiei de viteze automate (si el specific acestui model).

Britanicii de la Land Rover sunt asteptati sa publice in saptamanile urmatoare primele imagini si informatii oficiale cu privire la noul Defender, in contextul in care lansarea este programata pentru luna septembrie. Reprezentantii companiei iau in calcul Salonul Auto de la Frankfurt sau un eveniment separat pregatit de Jaguar Land Rover.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2019