Nu s-a lasat pana nu a surprins pe camera interiorul noului DEFENDER. "De departe cel mai bun 4x4"

Nu s-a lasat pana nu a surprins pe camera interiorul noului DEFENDER. "De departe cel mai bun 4x4"
  • Lansarea este programata pentru luna septembrie
  • Volan imbracat in piele si ceasuri digitale de bord
  • Display nu foarte generos pentru sistemul multimedia
Distribuie pe Facebook

Un fotograf de ocazie a reusit sa surprinda un prototip al noului Land Rover Defender. Acesta a facut inclusiv doua poze cu interiorul off-road-erului care urmeaza sa debuteze oficial in luna septembrie.

Land Rover Defender este unul dintre cele mai bune si populare vehicule de off-road concepute vreodata, asa ca este de inteles de ce fanii acestui gen de masini asteapta cu sufletul la gura lansarea unei noi generatii.

Momentul mult-asteptat ar urma sa aiba loc in luna septembrie a acestui an, fie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, fie cu ocazia unui eveniment separat pregatit de Jaguar Land Rover. Cel putin asta sustinea cu ceva timp in urma Tim Krieger, seful departamentului de comunicare al brand-ului britanic.

Poze spion Land Rover Defender

Cum lansarea se apropie cu pasi rapizi, prototipurile noului Defender incep sa fie zarite tot mai des pe drumurile publice. Acoperite, desigur, de camuflaj, insa noroc cu fotografii spion care sunt mereu la datorie si surprind diferite detalii care sa mai indulceasca asteptarea fanilor.

Poze spion Land Rover Defender

Spre exemplu, recent a aparut pe internet o imagine cu instrumentarul de bord, in mijlocul ceasurilor fiind zarita o reprezentare digitala a masinii, din profil. S-a putut observa prizele de aer de pe aripi, montantii B si D finisati in negru, roata de rezerva montata pe hayon si un geam in partea din spate a plafonului.

Poze spion Land Rover Defender

Acest set nou de imagini este si mai generos pentru ca arata inclusiv interiorul noului off-roader pregatit de Land Rover. Pasagerii vor putea regasi aici un volan imbracat in piele, ceasuri digitale de bord si o consola centrala atipica.

Poze spion Land Rover Defender

Zona din imediata apropiere a soferului incorporeaza un display nu foarte mare pentru sistemul de infotainment, cateva butoane care pornesc dezaburirea lunetei, aerul conditionat sau ridica/coboara garda la sol, spre exemplu, selectorul cutiei de viteze automate sau cele doua butoane rotative care regleaza temperatura sistemului de climatizare.

Poze spion Land Rover Defender

Inginerii de la Land Rover au supus noul Defender la tot felul de teste solicitante, unele desfasurate chiar la temperaturi extreme si pe tot felul de suprafete, de aici si hashtag-ul "#Best4x4xFAR" de pe lateralul prototipului surprins in imagini. Asa sa fie oare?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Poze spion Land Rover Defender
mai multe