S-a aflat, in sfarsit, ce se intampla cu masina iubita de toti romanii. Anuntul oficial a fost facut cu putin timp in urma

S-a aflat, in sfarsit, ce se intampla cu masina iubita de toti romanii. Anuntul oficial a fost facut cu putin timp in urma
  • S-a aflat ce se intampla cu masina iubita de toti romanii
  • Anuntul oficial a fost facut cu putin timp in urma
Distribuie pe Facebook

Dupa mai multe luni de incertitudine si nenumarate informatii contradictorii, s-a aflat, in cele din urma, ce se intampla cu masina iubita de toti romanii.

In timp ce unii au spus ca, pe viitor, va fi disponibila doar in compania propulsiei electrice, altii s-au grabit sa afirme ca nu va mai fi disponibila deloc, ca urmare a scaderii vanzare. Se pare insa ca masina iubita de toti romanii este in siguranta, cel putin pentru moment, jurnalistii publicatiei Autocar intrand de curand in posesia unor informatii care arata ca Volkswagen planuieste lansarea unei noi generatii a legendarului Passat.

Citand surse din interiorul producatorului de automobile cu sediul in Wolfsburg, respectivul material dezvaluie ca viitorul autoturism german va fi lansat pe piata peste aproximativ trei ani, in cursul lui 2023, pe o versiune imbunatatita a celebrei platforme modulare MQB.

Noul Volkswagen Passat B9 va fi oferit spre vanzare, asemeni generatiei actuale, de altfel, in trei variante diferite de caroserie, clientii avand de ales intre un break, o berlina si un model Alltrack. Diferite optiuni vor fi disponibile si la nivelul gamei de motorizari, acolo unde masina iubita de toti romanii ar pregati atat motoare traditionale pe benzina si motorina, cat si sisteme alternative de propulsie, de tip plug-in hybrid, potrivit Autocar.

Totodata, jurnalistii publicatiei britanice mai scriu ca viitorul autoturism german ar putea primi din partea producatorului de automobile cu sediul in Wolfsburg si o versiune 100% electrica, spre bucuria persoanelor care nu mai vor sa auda de... arderea combustibililor fosili.

Sursa anterior mentionata mai precizeaza si ca design-ul urmatoarei generatii a legendarului Passat a fost deja finalizat, cei de la Volkswagen concentrandu-se pe cresterea spatiului interior, dar si a capacitatii de incarcare. Pentru prima data intr-o perioada de peste 36 de ani, productia masinii iubite de toti romanii nu se va mai derula la fabrica din Emden, ci se va muta la noua fabrica unde Skoda planuieste sa asambleze celebrul Superb.

VW Passat B9 - Schita de designAsa ar putea arata noul Volkswagen Passat B9. Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2020