S-a aflat pretul celui mai ieftin SUV de la Volkswagen. Cat costa modelul german

S-a aflat pretul celui mai ieftin SUV de la Volkswagen. Cat costa modelul german
  • A fost anuntat pretul noului Volkswagen T-Roc
  • Modelul german porneste de la 20.390 de euro
  • Primii clienti vor avea de ales intre trei motoare
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a pus capat asteptarii. Compania germana a publicat in cursul acestei dimineti pretul celui mai ieftin SUV din gama.

Lansat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt, noul Volkswagen T-Roc este disponibil la vanzare pe piata din Germania in schimbul unui pret minim de 20.390 de euro.

Cel mai ieftin SUV din gama producatorului de masini din Wolfsburg ofera in versiunea de baza un benzinar turbo de numai un litri si 115 cai putere, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte potrivit configuratorului de pe site-ul companiei.

In aceasta configuratie, rivalul modelelor Nissan Qashqai si Renault Captur accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 10.1 secunde, sprinteaza pana la o viteza maxima de 187 km/h si consuma in medie 5.1 litri la 100 de kilometri.

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Pentru clientii interesati de motorizarile turbodiesel, cel mai ieftin SUV din gama producatorului de masini din Wolfsburg este comercializat pentru moment doar intr-o singura varianta TDI, cu capacitatea de doi litri si puterea maxima de 150 CP.

De asemenea, VW ofera in prezent versiunea 2.0 TDI a noului T-Roc exclusiv in compania cutiei DSG cu sapte trepte si a sistemului de tractiune integrala 4Motion, astfel ca pretul de vanzare pleaca in cazul de fata de la suma de 31.825 de euro.

O a treia optiune de propulsie completeaza oferta initiala a celui mai ieftin SUV din gama producatorului de masini din Wolfsburg: 2.0 TSI de 190 de cai putere, cu transmisie DSG si tractiune integrala 4Motion in standard, de la 30.800 de euro.

Ulterior, rivalul lui Nissan Qashqai si Renault Captur va mai primi din partea companiei germane un benzinar turbo de 1.5 litri, sinonim cu o putere maxima de 150 CP, si doua TDI-uri: un 1.6 de 115 cai putere, plus o varianta 2.0 TDI de 190 CP.

Asa cum precizam si anterior, cel mai ieftin SUV din gama producatorului de masini din Wolfsburg este construit este construit pe deja celebra platforma modulara MQB, folosita inclusiv de modele precum SEAT Ibiza, Audi A3 sau Skoda Kodiaq.

Noul Volkswagen T-Roc se mai poate lauda si cu un design modern la nivel de exterior si interior, dar si cu mai multe tehnologii de ultima ora, precum blocuri optice LED, ceasuri digitale sau sisteme active pentru un condus semi-autonom.

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Noul Volkswagen T-Roc

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Noul Volkswagen T-Roc
mai multe