S-a lansat si in Romania. Cat costa cea mai asteptata masina de la Skoda?

S-a lansat si in Romania. Cat costa cea mai asteptata masina de la Skoda?
  • Noua Skoda Kodiaq Sportline porneste in Romania de la 35.218 euro
  • Un 2.0 TDI cu transmisie DSG si 4x4 este sigura optiune disponibila
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv jante pe 19" si insertii de piele
Distribuie pe Facebook

La mai bine de un an si jumatate de la prima sa aparitie in fata publicului larg, noua Skoda Kodiaq Sportline ajunge si in Romania. La preturi de vanzare care pornesc de la 35.218 euro.

Organizata in perioada 9 - 19 martie, editia din 2017 a Salonului Auto International de la Geneva a marcat debutul unei noi versiuni in gama Skoda Kodiaq. Este vorba despre varianta Kodiaq Sportline, menita sa aduca un plus de sportivitate - cel putin vizuala, in oferta SUV-ului de origine ceha.

Mai bine de un an si jumatate de la momentul respectiv, masina construita pe platforma MQB a Grupului Volkswagen a fost lansata si pe piata din Romania. Intr-o singura motorizare, un 2.0 TDI de 190 CP, cu transmisie DSG si tractiune integrala in standard, la preturi care pornesc de la 35.218 euro.

Potrivit Skoda, noua Kodiaq Sportline dispune in standard de blocuri optice posterioare cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 19 inch, dar si interior cu elemente din piele. Fara costuri suplimentare sunt oferite si pilotul automat adaptiv, franarea autonoma de urgenta sau instalatia audio cu opt difuzoare.

Clientii mai pretentiosi au la dispozitie, in schimbul catorva sute ori mii de euro in plus, instrumente de bord digitale, scaune fata / spate incalzite si chiar mai multe sisteme de navigatie. Optionale sunt, de asemenea, si trapa panoramica pentru plafon, un al treilea rand de scaune sau portbagaj electric.

Exceptand versiunea Sportline, noua Skoda Kodiaq mai este comercializata pe piata din Romania in variantele Active, Ambition, Style, Scout si Laurin&Klement. Cel mai ieftin model din oferta SUV-ului de origine ceha este disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 27.034 de euro.

Skoda Kodiaq Sportline

Skoda Kodiaq Sportline

Skoda Kodiaq Sportline

Skoda Kodiaq Sportline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Kodiaq Sportline
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2018