S-a lansat si in Romania. Pielea si scaunele ventilate sunt standard. In plus, clientii primesc un discount urias

S-a lansat si in Romania. Pielea si scaunele ventilate sunt standard. In plus, clientii primesc un discount urias
  • S-a lansat si in Romania
  • Pielea si scaunele ventilate sunt standard
  • In plus, clientii primesc un discount urias
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste gama de motorizari, ei bine... marea batalie se va da intre un benzinar electrificat de 1.6 litri, cu 230 de cai sub capota, si un propulsor 2.2 diesel, ce livreaza - la randul lui - ambelor punti undeva in jurul a 202 CP.

Lansata pe piata in urma cu numai doi ani, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute publicului sub denumirea de Hyundai Santa Fe a primit un facelift major si, de ce nu, extrem de surprinzator in prima parte a verii care s-a incheiat acum mai bine de trei luni. Zilele acestea, versiunea mult imbunatatita a optiunii destinate in special cumparatorilor ce cauta un SUV cu totul aparte a debutat si in Romania.

Noul Hyundai Santa Fe

Nota de plata a impozantei creatii porneste de la 51.995 de euro, insa - pentru o perioada limitata de timp - importatorul local ofera o reducere semnificativa de pret, de pana la 5.704, respectiv 7.574 de euro, in functie de tipul sistemului de propulsie selectat.

In ceea ce priveste versiunea de baza, noul Hyundai Santa Fe Facelift mizeaza pe un motor diesel de 2.2 litri si 202 cai putere, asociat unei transmisii automate cu opt rapoarte si dublu ambreiaj. Meniul standard cuprinde inclusiv tapiterie din piele, tractiune integrala, plafon panoramic cu deschidere partiala, scaune fata ventilate, bancheta spate incalzita, blocuri optice cu tehnologie LED, plus multe altele.

Daca vine vorba, in schimb, despre configuratia de top, ei bine... respectiva masina ofera un sistem de propulsie de tip hybrid, cu pana la 230 CP pe ambele punti si o cutie automata cu sase trepte de viteza, potrivit informatiilor publicate pe site-ul importatorului local.

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Noul Hyundai Santa Fe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Noul Hyundai Santa Fe
mai multe