S-a lansat si in Romania! Uite cat costa prima masina cu motor diesel in patru turbine

S-a lansat si in Romania! Uite cat costa prima masina cu motor diesel in patru turbine
  • Noul BMW 750d xDrive s-a lansat si in Romania
  • Super-limuzina bavareza porneste de la 111.000 euro
  • Propulsia va fi asigurata de o unitate quad-turbodiesel
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la mijlocul lunii mai, primul automobil de serie dotat cu un motor diesel in patru turbine a sosit si in Romania.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 111.000 euro, noul BMW 750d xDrive este pus in miscare de o unitate quad-turbodiesel cu sase cilindri in linie si capacitate de 2.993 de centimetri cubi, ce pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 400 de cai putere si 760 de Newton-Metri.

Valorile maxime ajung catre toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte si a sistemului de tractiune integrala xDrive, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in 4.6 secunde. In ceea ce priveste viteza de top, ei bine... super-limuzina bavareza sprinteaza pana la 250 kilometri pe ora.

BMW 750d

Chiar si asa, cel mai interesant detaliu cu privire la noul BMW 750d xDrive il reprezinta consumul mediu de carburant, care variaza intre 5.7 si 5.9 litri la 100 km, conform informatiilor oficiale. Aceeasi fisa tehnica anunta inclusiv emisii de dioxid de carbon cuprinse intre 149 si 154 de grame per kilometru.

Acestea fiind spuse, trecem mai departe si ne intreptam atentia catre lista cu dotari standard, super-limuzina bavareza oferind - printre altele - si scaune fata incalzite, camera de luat vederi pentru mersul cu spatele, sistem de navigatie Professional ori functie Soft-Close pentru portiere, respectiv iluminare ambientala.

Printre echipamentele disponibile contra-cost se numara directia integrala Integral Active Steering, suspensia activa Executive Drive Pro, dar si instalatia audio Bowers & Wilkins sau farurile Laser. Alte optiuni notabile includ pachet aerodinamic M, scaune spate individuale, cutie frigorifica s.a.m.d.

BMW 750d

Distribuie pe Facebook
mai multe