S-a lansat si in Romania. Versiunea imbunatatita pleaca de la 18.663 de euro

S-a lansat si in Romania. Versiunea imbunatatita pleaca de la 18.663 de euro
  • Noua Kia Sportage porneste in Romania de la 18.663 de euro
  • Versiunea de baza foloseste o motorizare de 1.6 litri si 132 CP
  • Oferta cuprinde inclusiv unitati turbo, plus sisteme 4x4
Distribuie pe Facebook

In configuratia de baza, noua Kia Sportage Facelift ofera o motorizare de 1.6 litri si 162 CP, cuplata la o cutie manuala in sase rapoarte. Echiparea standard include jante din aliaj pe 16 inch, aer conditionat manual si bancheta spate rabatabila fractionat, printre altele.

Anuntata in ultima jumatate a lunii mai, versiunea imbunatatita a actualei Kia Sportage a fost lansata zilele acestea si pe piata auto din Romania. Disponibila in schimbul unei sume minime de 18.663 de euro, masina companiei sud-coreene ofera in configuratia de baza o motorizare de 1.6 litri si 132 CP.

O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune completeaza pachetul tehnic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza intr-un timp de aproximativ 11.5 secunde. Viteza maxima depaseste 180 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 6.9 si 7.2 litri / 100 km.

In ceea ce priveste echiparea standard, inclusiv varianta entry-level a noii Kia Sportage beneficiaza de jante din aliaj pe 16 inch, aer conditionat manual, dar si bancheta rabatabila fractionat. Camera spate, radio-ul cu display de 7 inch ori geamurile electrice si oferite, de altfel, fara costuri suplimentare.

Exceptand unitatea de 1.6 litri si 132 CP anterior amintita, masina companiei sud-coreene mai este vanduta si impreuna cu un propulsor 1.6 T-GDi de 177 cai putere. Acest motor este comercializat la randul lui in mai multe arome: cu transmisie manuala, cutie DCT si / sau tractiune fata ori chiar un sistem 4x4.

Asa cum era de asteptat, Kia nu i-a uitat nici pe fanii motorizarilor diesel, versiunea imbunatatita a actualului Sportange anuntand doua astfel de optiuni. Prima consta intr-o unitate de 1.6 litri si 136 CP, care poate fi comandata inclusiv intr-o configuratie cu o transmisie DCT si tractiune integrala.

Cel de-ai doilea propulsor diesel din oferta masinii companiei sud-coreene costa intr-un motor 2.0, care produce aproximativ 185 CP. Si de-aceasta data clientii au la dispozitie mai multe variante cu privire la fisa tehnica, printre care si o automata traditionata in opt rapoarte, plus nelipsitul sistem 4x4.

Kia Sportage facelift

Kia Sportage facelift

Kia Sportage facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe