S-a vandut ultimul Lancer EVO produs. Cu cat s-a dat masina japoneza

S-a vandut ultimul Lancer EVO produs. Cu cat s-a dat masina japoneza
  • Mitsubishi a vandut la licitatie ultimul Lancer EVO produs
  • Exemplar cu pricina s-a dat cu suma de 76.400 de dolari
  • Clientul a primit un motor de 303 CP, plus multe alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Scos la licitatie la sfarsitul saptamanii trecute, ultimul Lancer EVO a reusit sa adune pentru caritate frumoasa suma de 76.400 de dolari.

Circa 11 luni si jumatate. De atat au avut nevoie japonezii de la Mitsubishi pentru a comercializate toate cele 1.600 de bucati apartinand colectiei Lancer EVO Final Edition.

Ultimul exemplar al serii cu pricina a fost vandut chiar la sfarsitul acestei saptamani, in urma unei licitatii organizate pe site-ul eBay. Masina japoneza a reusit sa adune 76.400 de dolari, toti banii luand calea caritatii.

Dupa cum precizam si anterior, norocosul cumparator primeste in schimbul respectivei sume ultimul Lancer EVO produs, pe care japonezii de la Mitsubishi l-au echipat cu un benzinar turbo de doi litri si aproximativ 303 CP.

O cutie manuala cu cinci rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza - alaturi de discurile Brembo, arcurile Eibach si amortizoarele Bilstein, pachetul tehnic, numeroase vesti bune intampinandu-ne si pe plan estetic.

Apartinand colectiei Final Edition, exemplarul din cazul de fata contrasteaza albul perlat al caroseriei atat cu plafonul de culoare neagra, cat si cu jantele Enkei finisate intr-un crom inchis. Sau etrierele de-un rosu aprins...

Rosul este, de asemenea, nuanta caracteristica inclusiv cusaturilor folosite la nivelul tapiteriei, meniul interior continuand cu diverse dotari de siguranta si confort, precum climatizare automata sau cruise control.

Tot pentru cei preocupati de lista cu echipamente oferite in standard, reamintim ca ultimul Mitsubishi Lancer EVO produs se bucura si de geamuri electrice sau asistenta la parcare.

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition

Mitsubishi Lancer EVO Final Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mitsubishi Lancer EVO Final Edition
mai multe