S-ar putea dovedi modelul perfect de oras. HYUNDAI lanseaza noul i10 cu design sportiv si interior modern

S-ar putea dovedi modelul perfect de oras. HYUNDAI lanseaza noul i10 cu design sportiv si interior modern
  • Debut oficial programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt
  • Design exterior sportiv si interior mai modern ca niciodata
  • Doua motorizari pe benzina disponibile la lansare
Distribuie pe Facebook

Constructorul coreean de automobile a publicat primele informatii si imagini cu cea de-a treia generatie a modelului de oras i10. Design-ul exterior pune mai mult accentul pe sportivitate iar interiorul este mai modern ca niciodata.

Hyundai a lansat modelul i10 in urma cu 12 ani, modelul citadin ajungand acum la cea de-a treia generatie. Primele imagini cu aceasta au fost publicate in urma cu putin timp iar debutul oficial este programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt de saptamana viitoare.

Hyundai i10

Noul i10 are aceeasi lungime ca si modelul pe care il inlocuieste, adica 3.67 metri, insa latimea a crescut cu 20 de milimetri la 1.68 metri iar inaltimea a scazut un 20 de milimetri la 1.48 metri.

Hyundai i10

Echipa de creatie a mizat pe un design exterior mai sportiv decat inainte, cu jante de 16 inch, grila frontala restilizata, luminile de zi LED au fost la randul lor redesenate iar clientii pot alege intre 10 culori de caroserie dintre care trei sunt complet noi. Ne referim aici la Dragon Red, Brass si Aqua Turquoise. Plafonul poate fi negru sau rosu.

Hyundai i10

Habitaclul este mai modern ca niciodata. Cea mai mare noutate este display-ul de 8 inch al sistemului de infotainment, care integreaza sistemele Apple CarPlay si Android Auto. Deasemenea, Hyundai a instalat aici si un sistem care permite incarcarea wireless a telefonului mobil.

Hyundai i10

Daca clientii bifeaza de pe lista de dotari sistemul de navigatie optional, primesc in plus un abonament la seriviciul Hyundai Live care ofera informatii despre trafic in timp real.

Hyundai i10

Tot la capitolul tehnologie de ultima ora intra si sistemele de siguranta Forward Collision-Avoidance Assist, High Beam Assist, Lane Keep Assist System, Driver Attention Warning, Intelligent Speed Limit Warning sau camera video pentru marsarier.

Hyundai i10

Momentan, noul model de oras al sud-coreenilor este disponibil alaturi de doua motorizari, ambele pe benzina si aspirate natural. Este vorba despre unitatea de 1.0 litru cu trei cilindri si 67 CP sau un agregat de 1.2 litri MPi, cu patru cilindri, care dezvolta 84 de cai putere si 118 Nm cuplu.

Hyundai i10

Ambele pot fi alaturate fie unei transmisii manuale cu cinci trepte, fie uneia robotizate. Pentru un consum cat mai redus de combustibil, Hyundai ofera pachetul Eco.

Hyundai i10

Dupa lansarea oficiala programata pentru saptamana viitoare, noua generatie Hyundai i10 va ajunge pe piata incepand cu primele luni ale anului 2020.

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10

Hyundai i10

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Hyundai i10
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2019