S-au umplut soselele din Romania de Mustang-uri. Data viitoare cand vezi unul, sa stii ca FACELIFT-ul pleaca de la 38.800 de euro

  • Romanii pot comanda de-acum incolo noul Mustang facelift
  • Cel mai accesibil are un pret de pornire de 38.800 de euro
  • Ceasurile de bord complet digitale sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

Cea mai vanduta masina sport din ultimii trei ani a primit la final de 2017 un facelift, iar acum este disponibila si in Romania. Are un pret de plecare de 38.800 de euro si poate fi comandat atat in versiunea coupe cat si cabrio.

Odata cu aceasta generatie a celebrului Mustang, americanii de la Ford au luat decizia ca muscle car-ul sa fie vandut la nivel global. Si ce sa vezi, s-a dovedit a fi un adevarat succes, chiar si in Europa, acolo unde clientii sunt putin mai pretentiosi atunci cand vine vorba de masinile pe care le conduc.

Ford Mustang facelift

Asa se face ca Mustangul a fost desemnat cu cateva zile in urma cea mai vanduta masina sport pentru al treilea an consecutiv, iar vanzarile vor continua sa urce avand in vedere ca modelul american a primit la finalul anului trecut un facelift.

Ford Mustang facelift

Acesta poate fi comandat de-acum inainte si in Romania si il vei recunoaste dupa capota cu prize de aer incorporate, grila frontala revizuita, iar toate blocurile optice (faruri, stopuri, indicatoare de directie, proiectoare de ceata) vin inca din standard cu tehnologie LED.

Ford Mustang facelift

Muscle car-ul de la Ford este disponibil atat in versiune coupe, cat si decapotabila, iar cel mai accesibil pleaca de la 38.800 de euro. Pentru aceasta suma primesti motorizarea de 2.3 litri EcoBoost (BLASFEMIE!!) cu 290 de cai putere si transmisie manuala cu sase trepte. Daca vrei noua transmisie automata cu 10 trepte, dar acelasi propulsor, va trebui sa scoti din buzunare cu 2.000 de euro mai mult.

Ford Mustang facelift

Varful de gama, adica cel pe care o sa-l vezi foarte rar prin Romania, vine alaturi de un propulsor V8 de 5.0 litri, care suna extraordinar (cum ar trebui sa sune de fapt) si transmite puntii spate 450 de cai putere. Acesta costa fie 44.800 de euro pentru versiunea cu transmisie manuala sau 46.800 pentru cea automata.

Ford Mustang facelift

Sumele cresc putin atunci cand vorbim despre un Mustang Convertible, pentru ca cel mai ieftin costa de la 42.800 de euro in sus. Cel mai scump Mustang facelift pe care il poti cumpara in Romania este varianta decapotabila cu motor V8 si cutie automata si are un pret de pornire de 50.800 de euro.

Ford Mustang facelift

In ceea ce priveste lista de dotari optionale, Ford ofera acum, printre altele, sistemul MagneRide cu amortizoare adaptive (2.000 de euro), scaune sport Recaro (1.800 de euro), pachetul interior Carbon Sport (1.600 de euro) sau trei culori noi de caroserie: Kona Blue (700 de euro), Orange Fury (1.300 de euro) si Burgundy Royal Crimson (700 de euro).

Ford Mustang facelift

Vestea buna este ca ceasurile de bord complet digitale, cu display de 12 inch, si sistemul de infotainment SYNC 3 cu ecran tactil de 8 inch, sunt oferite in standard.

Ford Mustang facelift

Ford Mustang facelift

Ford Mustang facelift

Ford Mustang facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Ford Mustang facelift
mai multe