Sa radem cu Benny Hill - Aston Martin Cygnet costa 38.000 Euro!

Sa radem cu Benny Hill - Aston Martin Cygnet costa 38.000 Euro!
Nu numai ca s-a dus pe apa sambetei originalitatea uneia dintre brandurile auto cu renume, dar a ajuns sa si abereze. Cei de la Aston Martin au ajuns de tot rasul! Nu au fost in stare sa creeze o masina mica de la 0, asa ca au luat un Toyota iQ, au aruncat sigla lor pe capota, grila celebra si gata. Iata noul Cygnet! Adica o masina japoneza cu aroma britanica. Dar asta nu i-a impiedicat sa ceara pe Toy-Martin un pret Titanic, pentru o masina... Lastun.
Distribuie pe Facebook

In Franta, pretul unui Aston Martin Cygnet a fost deja anuntat. Este vorba de 38.000 de Euro, pentru modelul de baza. Evident, daca indraznim sa bifam cate ceva din lista de optiuni extra, vom scoate din buzunar si 45.000 de Euro. Adica pretul unui BMW X5 nou.

Nu doar pretul acesta urias este de tot rasul, mai ceva ca in filmele cu Benny Hill. Ci si faptul ca englezii au tupeul sa vanda aceasta masina numai si numai celor care mai au deja un bolid Aston Martin. Daca Ferrari vindea initial modelul Enzo numai celor care mai aveau F40 si F50, iata ca si englezii fac la fel. Dar nu cu o Super-Masina de 2 milioane de dolari, ci cu un cotet pe 4 roti ce poarta sigla Aston. Jenant.

Daca chiar te dau banii afara din casa, exista si un model de Cygnet fabricat in editie limitata. Nu stim inca exact ce primesti, dar poti opta pentru culoarea alb sau negru. Costa 48.000 de Euro din start.

Asadar, daca esti vreun snob pentru care conteaza sigla, mai mult decat obiectul in sine, cumpara-ti inainte un V12 Vantage ca sa-ti poti lua ulterior o Toyota iQ. Scuze, un Cygnet... Cu siguranta masinuta isi va gasi clienti, mai ales printre randurile celor care au deja un Aston, dar le e frica sa-l dea pe mana nevestei. Asa ca lor le va fi facut cadou o Toyota iQ. Scuze din nou, un Cygnet vroiam sa zic. Asta pana cand vine la semafor unul cu un iQ veritabil, care arata la fel, cu acelasi motor, si rade ca fraierul de tine, cel care ai platit de 3 ori mai mult pentru aceeasi masina.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2011