Salonul Auto de Autovehicule Comerciale: Opel prezinta portofoliul de modele actualizat

Salonul Auto de Autovehicule Comerciale: Opel prezinta portofoliul de modele actualizat
Opel prezinta cel mai modern si flexibil portofoliu de autovehicule comerciale usoare oferit de marca pana in prezent la Salonul Auto de Autovehicule Comerciale IAA 2012 din Hanovra (20 - 27 septembrie), ce include generatiile actuale ale modelelor Movano, Vivaro si Combo.
Distribuie pe Facebook
Pe langa o gama diversa de variante si conversii din fabrica, Opel ofera solutii speciale in parteneriat cu experti certificati in conversia caroseriei. Unele dintre aceste modele speciale vor fi expuse la standul Opel, D22, din Hala 12. Cinci versiuni Combo (inclusiv o autoutilitara frigorifica si un model panel van cu echipamente pentru spalat), trei modele Vivaro (de exemplu, un panel van cu puncte de fixare a incarcaturii) si cinci modele Movano (inclusiv o versiune box body cu cadru coborat si o autobasculanta cu basculare spre spate pentru servicii publice, cu tractiune integrala) ofera o perspectiva asupra diferitelor posibilitati de utilizare a autovehiculelor comerciale Opel din categoria cu masa maxima admisa de pana la 4,5 tone.
Ce e mai bun pentru fiecare domeniu: de la tractiune integrala pana la autoutilitara frigorifica

Salonul Auto de Autovehicule Comerciale: Opel prezinta portofoliul de modele actualizat

Gama larga de variante Opel Movano, Vivaro si Combo disponibile din fabrica raspunde practic tuturor necesitatilor de transport si tipurilor de utilizare.
Si Opel merge chiar mai departe, asigurand solutii pentru nevoi comerciale si de utilizare foarte speciale. Pentru a asigura un nivel maxim de calitate al autovehiculelor Opel integrand echipamente individuale si personalizate, compania colaboreaza cu specialisti renumiti si certificati in domeniul solutiilor speciale si al conversiilor. De exemplu, modelul Movano va fi prezent la standul Opel din Hanovra sub forma unei autobasculante cu basculare spre spate si tractiune integrala. Oberaigner, compania specializata in tractiune integrala, a construit sistemul.
Cu gama sa larga de modele si o ergonomie de exceptie, modelul Movano reprezinta, de asemenea, baza auto ideala pentru operatiuni de urgenta si servicii pentru nevoi speciale de mobilitate. Pentru pompieri este disponibila o autospeciala echipata cu pompa portabila pentru stingerea incendiilor construita de Furtner & Ammer, iar OSV (Autovehicule Speciale Opel), o filiala a companiei Opel, a construit o conversie speciala pentru politie a modelului Movano Combi, cu doua scaune rotative.
Versiunea Combo cu echipamente pentru spalare de la Bott si autoutilitara frigorifica vor fi disponibile, de asemenea, la standul Opel. Sistemul de refrigerare de la Wukaro este cuprinzator, incluzand detalii si solutii bine-gandite. In functie de nevoile individuale, sistemul de racire este disponibil ca sistem integrat sau ca sistem de racire prin plafon. Printre accesoriile optionale se numara panourile de protectie, podelele false si sinele de fixare a incarcaturii.
Siguranta pe primul loc: incarcatura este fixata corespunzator

Salonul Auto de Autovehicule Comerciale: Opel prezinta portofoliul de modele actualizat

Siguranta joaca un rol extrem de important, in special in timpul unei zile de lucru obisnuite. Masurile preventive optime incep cu fixarea corespunzatoare a incarcaturii. Scarile pentru acoperis, suprafetele anti-alunecare pentru podea si benzile de fixare universale sunt disponibile standard cu furgoanele Opel sau pot fi comandate ca echipamente speciale. Impreuna cu expertii in conversii, Opel are pregatita solutia potrivita in functie de nevoile fiecarui domeniu de utilizare. De exemplu, Bott echipeaza varianta panel van compacta a modelului Combo cu echipamente de service, in timp ce Wurth integreaza aceste echipamente in varianta panel van a modelului Movano.

La Salonul Auto IAA din Hanovra poate fi vazut un ansamblu special de fixare a incarcaturii de la VanyCare pentru varianta Vivaro panel van cu cabina dubla. Furgonul este, de asemenea, disponibil cu solutii de interior Sortimo. Numeroasele sisteme de organizare pot fi reglate individual si asigura o zona de incarcare ordonata. Astfel, toate lucrurile raman la locul lor, chiar si in timpul manevrelor de conducere bruste, fara instrumente sau materiale de lucru care sa se deplaseze in interiorul autovehiculului sau sa-i modifice centrul de greutate.

Opel Movano: consum redus cu pana la 9%

Salonul Auto de Autovehicule Comerciale: Opel prezinta portofoliul de modele actualizat

Autovehicul de transport de marfa perfect dintre cele 3 propuneri Opel isi face aparitia la salonul auto in postura de model nou, castigator de premii. La sfarsitul lunii iulie, modelul Movano s-a situat pe podiumul castigatorilor premiului german pentru autovehicule comerciale din 2012 acordat de revista germana Industrial Trade, surclasand multi concurenti de valoare. Aceasta pozitie excelenta se bazeaza in special pe cele mai noi actualizari si imbunatatiri aduse de Opel in procesul continuu de actualizare a modelelor.

Datorita unei game de imbunatatiri printre care se numara cele aduse motorului, consumul de carburant ar putea fi redus suplimentar, un factor cheie pentru antreprenori si cei pentru care costurile operationale sunt foarte importante. Motoarele diesel CDTI de 2,3 litri cu puteri de 74 kW/100 cp si 92 kW/125 cp sunt disponibile standard cu transmisie manuala cu 6 trepte de viteza si prezinta modificari aduse pompelor de ulei si de directie, precum si componentelor electronice ale motorului. Impreuna cu pneurile cu rezistenta redusa la rulare, acest lucru duce la o reducere considerabila a consumului de carburant si a emisiilor de CO2, cu 9% fata de modelul anterior: 7,8 litri de motorina per 100 km si 205 g de CO2/km in cazul variantelor Movano panel van de 100 cp si 125 cp cu tractiune pe puntea fata.

Modelul Opel Movano asigura cea mai mare gama de variante de caroserie de pe piata autovehiculelor comerciale usoare - 188 in total - oferind o versiune potrivita pentru practic fiecare tip de utilizare specifica clientului. Gama include variante panel van disponibile in 4 lungimi si 3 inaltimi ale acoperisului, versiuni combi, autosasiu si crew cab, precum si modele autoplatforma. Sunt disponibile, de asemenea, autovehicule care sunt echipate astfel incat sa fie adecvate pentru conversii sau optimizari speciale, iar unele versiuni speciale - precum dropside, basculanta sau autobuz - sunt disponibile din fabrica.
Opel Combo: 108 variante pentru toate nevoile

Salonul Auto de Autovehicule Comerciale: Opel prezinta portofoliul de modele actualizat

"Varianta potrivita pentru fiecare profil de utilizare" - acest moto se aplica tuturor autovehiculelor comerciale Opel. Iar noul Opel Combo face mai mult decat sa respecte acest slogan, oferind un total de 108 variante. Pe langa aceasta mare varietate de modele, a treia generatie a modelului Combo ofera un portofoliu de sisteme de propulsie moderne (cu 6 motoare pe benzina, diesel si GNC), precum si cele mai bune rezultate din clasa sa in materie de functionalitate si utilitate - criterii cheie pentru a impune noi standarde in segmentul B european de furgoane.
Gama variata de modele Opel Combo raspunde unui numar mare de nevoi individuale ale clientilor. Cuprinde doua versiuni de baza, cu ampatament scurt si lung (2.755/3.105 mm). Ambele tipuri sunt disponibile ca furgoane panel van sau intr-o versiune furgon cu 5 - 7 locuri pentru transportul pasagerilor. Variantele cu ampatament scurt pot fi comandate si cu plafon standard sau inaltat. Astfel gama de modele Opel Combo asigura o baza flexibila pentru utilizare profesionala in afaceri sau in industrie, precum si pentru utilizare ca autovehicul de familie si recreational, versatil si multifunctional.
Versiunea panel van asigura valori impresionante in punctele cheie: sarcina utila (de pana la o tona - include si greutatea soferului), capacitate de incarcare (pana la 4,6 m3), sarcina admisa pe puntea spate (pana la 1,45 tone), lungime de incarcare (3.400 mm cu scaunul pasagerului din fata pliat), inaltime de incarcare (1550 mm), deschidere usa spate (inaltime/latime: 1.455/1.231 mm) si cea mai mica inaltime a pragului de incarcare (545 mm).
Noul Opel Combo ofera o gama variata si competitiva de sisteme de propulsie, incluzand patru motoare diesel, un motor pe benzina si o unitate GNC (gaz natural comprimat), aceasta din urma functionand pe benzina sau gaze naturale. Toate motoarele pe benzina si diesel sunt disponibile in varianta ecoFLEX ecologica si cu consum extrem de redus de carburant, cu tehnologie Start/Stop. Pe langa consumul redus de carburant, intervalele lungi de service si costurile de intretinere reduse contribuie la eficienta economica ridicata a noii generatii a modelului Combo.
Opel Vivaro: o jumatate de milion de autovehicule puternice pentru toate situatiile

Salonul Auto de Autovehicule Comerciale: Opel prezinta portofoliul de modele actualizat

Calitatile modelului Opel Vivaro sunt de necontestat si si-au dovedit eficienta de nenumarate ori. Cu peste 500.000 de unitati construite de la inceputul productiei in 2001, este unul dintre cele mai populare furgoane din clasa sa (masa totala admisa de pana la 2,9 tone). La fel ca Opel Combo si Movano, modelul Vivaro este disponibil, de asemenea, intr-o gama larga de variante: furgon, versiuni combi, autobuze pentru transport de pasageri si furgoane recreationale.

Expertul in materie de incarcatura imbina cabina caracteristica cu plafon de mari dimensiuni cu un caracter practic si consum redus de carburant. Modelul Vivaro are o capacitate de incarcare maxima de pana la 8,4 m3, o sarcina utila de pana la 1.207 kg si poate transporta in mod confortabil pana la noua pasageri. Este disponibil cu doua ampatamente, doua inaltimi ale acoperisului si 5 versiuni de baza (panel van, Combi, Tour, Life, autoplatforma).

Modelul Opel Vivaro este propulsat exclusiv de motoare diesel Euro 5 cu emisii deosebit de reduse, prevazute cu filtru de particule diesel, dotare standard. Acest lucru inseamna ca modelul Vivaro se califica pentru autocolantul verde pentru emisii, permitandu-i accesul in toate zonele cu emisii reduse. Motorul 2.0 CDTI este disponibil in variantele de putere 66 kW/90 cp si 84 kW/115 cp.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Opel prezinta portofoliul de modele actualizat
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2012