Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Hyundai i20 N Sport

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Hyundai i20 N Sport
  • Masina are 115 cp
  • Amortizoarele sunt sport si garda la sol e redusa cu 20 mm
  • Performantele sunt momentan necunoscute
Distribuie pe Facebook

Coreenii de la Hyundai nu vin cu mainile goale la Frankfurt. Pe langa modelul i20 Active, ei vor mai prezenta si un model mai sportiv numit i20 N Sport. Autoturismul de oras este realizat de divizia N a marcii, divizie care, ca la orice producator care se respecta, se ocupa de modele sportive.

Noul Hyundai i20 N Sport se pare ca este primul produs realizat de divizia N a marcii din Coreea de Sud, un fel de M al BMW-ului. Si daca pana acum specialistii de aici s-au ocupat de realizarea unor proiecte in motorsport, inclusiv ale unor masini de WRC, iata ca de acum incep sa intre si pe segmentul automobilelor de serie.

Hyundai i20 N Sport

Hyundai i20 N Sport ne-a fost arata numai prin intermediul acestor doua imagini oficiale, fara sa stim cum arata interiorul si ce performante are noul hatchback de oras. Stim insa ca sub capota se ascunde un motor de 1.4 litri pe benzina care produce timida cifra de 115 cp si un cuplu de 160 Nm. Tractiunea este pe rotile din fata, ca la orice alt i20, insa cutia este una cu 6 viteze, manuala.

Conform datelor oficiale, noul i20 N Sport se bucura de o tinuta de drum imbunatatita, datorita unor amortizoare special realizate de inginerii N, sistem de franare cu discuri la toate cele 4 roti, sistem ABS si EBD, evacuare marita din inox si un mic kit aerodinamic la exterior. In plus, jantele din aliaj usor pe 17 inch sunt cel mai important element vizual ce defineste masina, iar micile logo-uri N impodobesc cu mandrie diverse elemente exterioare.

Hyundai i20 N SportHyundai i20 Active Cross 2016

Masina isi va face debutul in aceasta luna la Salonul Auto de la Frankfurt, alaturi de i20 Active, o alta versiune prezenta in standul Hyundai, dar si de noua generatie de Elantra.

Sursa: www.hyundai.com

Distribuie pe Facebook
mai multe