Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Audi S4 ofera 354 CP dintr-un V6 turbo

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Audi S4 ofera 354 CP dintr-un V6 turbo
  • Audi publica primele detalii ale noului S4
  • Modelul german ofera un V6 turbo de trei litri
  • 354 CP si 500 Nm numara valorile maxime
Distribuie pe Facebook

Numai doua luni au trecut de la prezentarea oficiala a noului A4, insa germanii de la Audi nu pierd deloc vremea si anunta deja debutul versiunii sport S4.

Lansat public in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt, noul Audi S4 gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri.

Cei 354 CP si 500 Nm cu care ne intampina fisa tehnica ajung catre toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte de viteza, ce lucreaza impreuna cu un diferential central pentru un maximum de performanta.

Audi S4Audi S4

Audi S4

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in fix 4.7 secunde, pe cand viteza maxima... ei bine, viteza maxima este limitata si cazul de fata la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Intr-un final, noul Audi S4 ne mai intampina si cu un consum mediu de carburant de 7.4 litri la 100 de kilometri, fisa cu specificatii tehnice a modelului german incheindu-se in cele din urma cu emisiile de dioxid de carbon de 170 grame per km.

Acum, in ceea ce priveste partea estetica, spoilerele restilizate pentru un plus de sportivitate reprezinta doar inceputul, meniul exterior cuprinzand inclusiv un eleron posterior sau jante de pana la 19 inch.

Suspensia mai joasa cu aproximativ 23 de milimetri decat in cazul versiunii standard nu face decat sa scoata si mai mult in evidenta aspectul impunator al noului Audi S4, volanul in trei spite si scaunele fata sport punand capat listei cu atractii stilistice.

Concurent direct al Mercedes-ului C450 AMG Sport, modelul companiei din Ingolstadt este disponibil atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Avanta. Pretul de achizitie al automobilului germane ramane pentru moment un mare mister, insa stim deja ca startul vanzarilor a fost programat pentru inceputul anului viitor.

Audi S4

Audi S4

Audi S4

Audi S4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi S4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2015