Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Borgward BX7, imagini reale

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Borgward BX7, imagini reale
  • Salonul de la Frankfurt ne face cunostinta cu primul Borgward din ultimii 52 de ani
  • Noul BX7 masoara 4.7 metri in lungime si poate gazdui pana la sapte pasageri
  • Gama de motorizari se limiteaza pentru un moment la o unitate 2.0 turbo de 224 CP
Distribuie pe Facebook

Salonul Auto desfasurat zilele acestea la Frankfurt marcheaza revenirea in actiune a companiei Borgward. Primul model al germanilor din ultimii 52 de ani, noul BX7 masoara 4.7 metri in lungime si poate gazdui pana la sapte pasageri.

Dupa cum precizam si anterior, propulsia este asigurata de o unitate turbo de doi litri si 224 CP. Fisa cu specificatii tehnice continua cu sistemul de tractiune integrala oferit in standard, puterea maxima ajungand catre toate cele patru roti fie prin intermediul unei cutii automate cu sase rapoarte, fie prin intermediul unei transmisii cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Borgward BX7Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Borgward BX7

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Borgward BX7

In ciuda aparitiei sale publice din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul BX7 nu ne dezvaluie inca performantele sale exacte, oficialii companiei sustinuta financiar de chinezii de la Foton preferand sa joace sigur si sa anunte un timp mai mic de zece secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, respectiv o valoare de peste 200 de kilometri pe ora pentru viteza maxima.

Primul model al germanilor de la Borgward va fi disponibil in doua versiuni de echipare, varianta de top Touring Sports aducand in prim plan un plus de lux si sportivitate. Altfel, exteriorul ne intampina - printre altele, cu spoilere restilizate, jante mai mari si vopsea mata, pe cand interiorul isi asteapta pasagerii cu insertii de piele nappa si sistem de infotainment cu ecran de 12.3 inch.

Asteptat sa ajunga in showroom-urile companiei incepand cu anul viitor, noul BX7 va putea fi comandat ulterior si alaturi de un sistem de propulsie hibrid, ce combina un 2.0 turbo pe benzina si un motor electric pentru 401 cai putere. Conform primelor estimari, modelul cu pricina va consuma numai 2.26 litri de carburant la 100 de kilometri, in timp ce autonomia pe baterii va depasi 50 de kilometri.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Borgward BX7

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Borgward BX7

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Borgward BX7

Sursa Foto: www.autoblog.com / www.carscoops.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Borgward BX7
mai multe