Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Renault Megane, galerie foto completa

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noul Renault Megane, galerie foto completa
  • Renault publica informatii calde si fotografii proaspete ale noului Megane IV
  • Model francez de clasa compacta propune o gama variata de motorizari turbo
  • Printre tehnologiile prezente la bord se numara si sistemul de directie 4Control
Distribuie pe Facebook

Startul celei de-a 66-a editii a evenimentului IAA Cars ne aduce informatii calde si fotografii proaspete ale noului Renault Megane IV.

Anuntat inca de la sfarsitul lunii trecute si prezentat public chiar in cursul zilei de astazi, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noul Renault Megane nu mai reprezinta nici un fel de surpriza din punct de vedere estetic.

Drept urmare, lasam in urma design-ul ce ne intampina la nivel exterior, respectiv interior si sarim direct la masuri ce caracterizeaza cea de-a patra generatie a popularului model francez de clasa compacta.

Masuri care fie au crescut - dupa cum este cazul lungimii si al ampatamentului, unde intalnim un plus atat de 64, cat si de 28 de milimetri, fie au scazut, inaltimea renuntand la 25 de milimetri pentru o doza extra de sportivitate.

Renault Megane - Galerie FotoRenault Megane - Galerie Foto

Renault Megane - Galerie Foto

Si uite asa am ajuns in punctul in care ne doream, cei care cauta un plus de sportivitate avand la dispozitie inca de la momentul lansarii si un Renault Megane GT care impresioneaza in special prin tehnologia 4Control.

Dar sistemul ce permite virarea tuturor celor patru roti nu reprezinta singura atractie in cazul de fata, clientii variantei cu pricina urmand a se bucura inclusiv de serviciile unei unitati de 205 CP - care lucreaza alaturi de o cutie cu dublu ambreiaj.

In schimb, pentru cei care vad in cea de-a patra generatie a popularului model francez de clasa compacta doar un simplu automobil de familie, versiunea Energy dCi 110 cu consum mediu de 3.3 litri la 100 km se anunta alegerea ideala.

Alte motorizari pe care noul Renault Megane le pune la bataie includ unitatile Energy dCi 90, Energy dCi 130, Energy TCe 100 si Energy TCe 130, care vor fi acompaniate din 2017 de un ‘Hybrid Assist’ Diesel.

Ca si tehnologii disponibile, avem blocuri optice cu tehnologia LED, head-up display, sistem de infotainment cu ecran tactil de 8.7 inch, dar si scaune incalzite cu reglare lombara (si functie de masaj pentru sofer) sau sistem audio marca Bose.

Renault Megane - Galerie Foto

Renault Megane - Galerie Foto

Renault Megane - Galerie FotoRenault Megane - Galerie FotoRenault Megane - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Renault Megane - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2015