Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Suzuki Baleno, noul hatchback japonez

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Suzuki Baleno, noul hatchback japonez
  • Masina ar putea sa inlocuiasca modelul Swift
  • Salonul Auto de la Frankfurt isi deschide portile saptamana viitoare
  • Suzuki Baleno va fi comercializata si in Europa si Statele Unite
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Suzuki vor aduce la Frankfurt un nou model urban. E vorba de modelul Baleno aflat la o noua generatie, masina avand un design bazat pe conceptul prezentat la Geneva, anul acesta.

Daca noul Vitara seamana cu un Evoque aflat la cura de slabire, noul Baleno ne duce cu gandul fara sa vrem la unele crossovere compacte ale producatorului Nissan. Insa asemanarile sunt des intalnite pe o piata suprasaturata de automobile anoste si care incearca sa-si imparta un public restrans. Noul Baleno se anunta ca fiind un hatchback din clasa subcompacta, rivalizand cu Opel Corsa, Ford Fiesta sau VW Polo.

Initial, masina a fost prezentata anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde japonezii de la Suzuki au prezentat un concept numit iK-2. Si din martie pana acum, multe lucruri nu prea s-au schimbat. Deoarece masina seamana foarte bine cu masina concept. Nu se cunosc insa detalii despre dimensiuni, motorizari si nici echipari. Dar ne putem astepta la un vehicul care sa fie urmasul lui Swift, mai spatios si mai bine primit de europeni.

Alte detalii despre modelul Suzuki BALENO vor fi comunicate marti, 15 septembrie, in cadrul conferintei de presa de la Frankfurt, programata la ora locala 1:15 pm in standul B12, Hala 9.0.

Sursa: www.suzuki.com

Suzuki Baleno 2016

Distribuie pe Facebook
mai multe