Salonul Auto de la Geneva 2013: Noul Seat Leon debuteaza in versiunea Sports Coupe

Dupa ce a debutat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris de anul trecut, ultima generatie a modelului Seat Leon a facut o scurta oprire si la Geneva Motor Show 2013, pentru a se lauda in fata lumii intregi cu noua sa versiune de caroserie, botezata SC (Sports Coupe).
Distribuie pe Facebook

In ciuda faptului ca cei de la Volkswagen au adus la Geneva Motor Show 2013 numeroase versiuni ale noului Golf - printre care si ultimele GTI, respectiv GTD, multi ar fi tentati sa afirme ca cel mai aratos Golf din cadrul celei de-a 83-a editii a Salonului Auto de la Geneva nu se regaseste chiar in standul constructorului german, ci mai degraba la standul... Seat.

Intr-o alta ordine de idei, ultima generatie a modelului Seat Leon arata pur si simplu demential, mai ales atunci cand este servita in versiunea cu trei usi, botezata sugestiv SC (Sports Coupe). Daca mai aducem in discutie si aspectul tehnic, respectiv cel tehnologic imprumutat (aproape) in totalitate de la recent-lansatul Volkswagen Golf VII, atunci se poate spune ca avem o reteta imbatabila, un succes garantat, dar si un concurent cu mari sanse pentru titlul de regele clasei compacte.

Salonul Auto de la Geneva 2013: Seat Leon SC

Salonul Auto de la Geneva 2013: Seat Leon SC

Salonul Auto de la Geneva 2013: Seat Leon SC

Salonul Auto de la Geneva 2013: Seat Leon SC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Salonul Auto de la Geneva 2013: Seat Leon SC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2013