Sansele sa mai gasesti unul la fel sunt extrem de mici. Cu cat se vinde acest Lancer EVO Final Edition

Sansele sa mai gasesti unul la fel sunt extrem de mici. Cu cat se vinde acest Lancer EVO Final Edition
Nu te lasa pacalit de aparente. Chiar daca la prima vedere pare doar un alt Mitsubishi Lancer EVO, exemplarul din cazul este unul dintre cele numai 1.600 de unitati ale seriei Final Edition.
Distribuie pe Facebook

Oficialii Mitsubishi au anuntat inca de la sfarsitul anului trecut ca actuala generatie a modelului Lancer Evolution nu va mai primi niciun fel de continuare, singura parte buna din aceasta neplacuta veste constand in faptul ca legendarul sedan japonez de inalta performanta isi va lua ramas bun de la industria auto cu o ultima editie speciala formata dintr-un total de 1.600 unitati.

Mitsubishi Lancer EVO FE de vanzareMitsubishi Lancer EVO FE de vanzare

Ei bine, unul dintre aceste exemplare a fost scos recent la vanzare in statul american Texas, prin intermediul site-ului eBay, pretul sau de achizitie ridicandu-se la suma de 36.151 de dolari. Masina cu pricina are deja un an vechime, insa nu a parcurs decat opt kilometri pana in prezent. Drept urmare, se poate spune ca vorbim despre un automobil nou-nout.

Unul finisat la exterior in nuanta Diamond White si decorat la interior cu o tapiterie de culoare neagra, cusuta cu ata rosie. Unul care se poate lauda, de asemenea, cu o larga varietate de dotari, precum geamuri electrice, climatizare automata, dar si cruise control, asistenta la parcare sau sistem multimedia cu ecran tactil de 6.1 inch si 6 difuzoare.

Dupa cum precizam si anterior, fiecare dintre cele 1.600 de unitati ale seriei Mitsubishi Lancer EVO Final Edition este animat de un propulsor turbo de doi litri si 303 cai putere, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala in cinci rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala. Alte particularitati includ plafon negru si jante Enkei de un crom inchis.

Mitsubishi Lancer EVO FE de vanzare

Mitsubishi Lancer EVO FE de vanzareMitsubishi Lancer EVO FE de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mitsubishi Lancer EVO FE de vanzare
mai multe