Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan - l-am testat si noi!

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan - l-am testat si noi!
Am fost, am admirat si am condus noul Audi A4 ca raspuns la invitatia celor de la MIDOCAR Vitan. Ne-am plimbat putin cu un Audi A4 model 2012 cu motorizarea 2.0 TDI de 143 cp si transmisie manuala in 6 trepte, asa ca ne-am facut deja o prima impresie despre masina.
Distribuie pe Facebook

Cu noul Audi A4 am facut cunostinta virtual mai demult, de la primele poze aparute online. Si detaliile despre masina de atunci nu s-au schimbat. Insa am reusit sa conducem si sa ne dam seama despre cum este masina. Mai precis, varianta normala, cu tractiune fata, cu motorul diesel de 143 cp. Si la prima vedere, chiar daca traseul ales a fost unul destul de scurt, masina se comporta excelent, motorul raspunde ireprosabil de la cele mai mici turatii, iar consumul este unul demn de laudat: numai 5 l/100km la mers sportiv. Dupa un test-drive mai amanuntit, vom reveni cu detalii complete despre Audi A4.

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan

Citeste AICI detaliile complete despre noul Audi A4!

Exterior

Inca de la exterior, versiunea imbunatatita a modelului din Ingolstadt se remarca printr-o parte frontala complet restilizata, inzestrata cu aceleasi elemente de design regasite si la recent-lansatul A5 Facelift. Mai exact, grila de dimensiuni generoase a fost usor reconturata, farurile cu LED-uri au primit o noua forma, usor angulara, in timp ce spoilerul se poate lauda cu prize uriase de aer si forme bine definite.

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan



In ceea ce priveste partea din spate, noul Audi A4 beneficiaza de stopuri redesenate, de acelasi tratament bucurandu-se si partea inferioara a spoilerului. De asemenea, lista cu imbunatatirile estetice operate continua cu difuzorul de aer reproiectat si eleronul integrat in portbagaj. In functie de versiune, viitorii clienti pot fi serviti si cu evacuare dubla, respectiv jante de pana la 19 inci.

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan

Interior

Ajungand la interior, observam cu mare usurinta ca modificarile au fost pastrate la un nivel minim, volanul revizuit si aparitia unor accente de crom fiind dintre cele mai reprezentative. Mai mult de atat, germanii de la Audi afirma ca au simplificat si sistemul MMI, in timp ce culorile tapiteriei au fost 'regandite'.

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan



Lucrurile stau la fel de bine si la capitolul motorizari, versiunea imbunatatita a modelului A4 putand fi echipata cu motoare extrem de eficiente - atat pe benzina, cat si pe motorina. Pentru inceput, viitorii cumparatori pot alege pentru un 1.8 TFSI, ce dezvolta fie 120, fie 170 cai putere si 320 Nm. De asemenea, fanii propulsoarelor pe benzina au la dispozitie si un 2.0 TFSI de 211 CP, respectiv un 3.0 TFSI de 272 cai putere.

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan



Asa cum era de asteptat, nici cei care prefera motorizarile diesel nu vor fi dezamagiti, lista cu motoare disponibile incluzand propulsoare 2.0 TDI ce dezvolta fie 136 CP, fie 163 cai putere. In plus, constructorul din Ingolstadt promite si o alta unitate in patru cilindri, capabile sa livreze celui aflat la volan 120, 143 sau 177 CP - in functie de varianta. Versiunea de top este reprezentata de un 3.0 TDI, disponibil in doua versiuni de putere - 204, respectiv 245 CP.



La fel ca si modelul fara facelift, noul Audi A4 poate fi comandat si intr-o versiune Allroad.

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan

Pretul lui Audi A4 in Romania incepe de la 29.200 Euro pentru varianta sedan. Pentru mai multe detalii despre versiuni, motorizari si pret, intra pe pagina MIDOCAR Vitan .

Programeaza-te la un Test Drive cu noul Audi A4!

Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan Saptamana noului Audi A4 la MIDOCAR Vitan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (87) Poze Audi A4 Facelift
mai multe