Se bate cu Volkswagen Passat, dar pentru multi este o mare necunoscuta. Uite cat costa in Romania cea mai recenta generatie

  • Noua Toyota Camry porneste in Romania de la putin peste 30.000 euro
  • Singura motorizare disponibila este un sistem hibrid cu 218 CP
  • Versiunea standard ofera inclusiv faruri LED, display de 7 inch si ACC
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie o singura optiune, care ia forma unui sistem de propulsie hibrid. Cu un benzinar de 2.5 litri in prim plan si o putere maxima de pana la 218 CP, daca te intrebai cumva.

Dupa o absenta de un deceniu si jumatate, celebra Toyota Camry revine pe piata auto din Europa. Anuntata la sfarsitul anului trecut, cea mai noua generatie a berlinei japoneze are un singur scop: sa detroneze modelul Volkswagen Passat.

In Romania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 30.000 de euro, suma in schimbul careia clientii vor primi un sistem de propulsie hibrid cu motor pe benzina de 2.5 litri si pana la 218 CP. De altfel, aceasta este singura optiune...

... la nivel de motorizare. Insotita de o fisa tehnica ce mai include atat o cutie automata (de tip CVT), cat si un sistem de tractiune fata, masina companiei japoneze reuseste sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 8.3 secunde.

Viteza maxima a noii Toyota Camry se ridica la valoarea de 180 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 5.3 si 5.6 litri la 100 de kilometri, potrivit standardului WLTP. Emisiile de dioxid de carbon: 127 grame per km.

Acum, daca vine vorba despre echiparea standard, chiar si cea mai ieftina varianta disponibila se poate lauda cu numeroase dotari. Printre acestea se numara si blocurile optice cu tehnologie LED sau jantele din aliaj pe 17 inch, de exemplu.

Masina companiei japoneze se mai poate lauda, de asemenea, si cu senzori de parcare (fata / spate), climatizare automata ori display multimedia de sapte inch. In plus, din meniu nu lipsesc nici sistemele de siguranta activa, precum ACC.

Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Toyota Camry Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2019