Se lanseaza abia anul viitor. POZE de la interior cu noua masina de lux de la Mercedes

Se lanseaza abia anul viitor. POZE de la interior cu noua masina de lux de la Mercedes
  • Au fost pulicate noi imagini cu viitorul Mercedes G-Class
  • Modelul german ni se prezinta la nivel de interior
  • Debutul oficial va avea loc la inceputul lui ianuarie 2018
Distribuie pe Facebook

Mai multe imagini ce surprind interiorul noului Mercedes G-Class au ajuns pe internet in urma cu doar cateva clipe.

Eforturile celor de la Mercedes de a tine urmatoarea generatie a modelului G-Class departe de privirile publicului larg s-au risipit la sfarsitul saptamanii trecute.

Pe-atunci, o publicatie auto din Olanda a dat drumul pe internet mai multor poze ce surprindeau indeaproape oferta in materie de bord a off-roader-ului german.

Astazi, la mai putin de sapte zile de la momentul respectiv, situatia s-a repetat multumita unui utilizator al retelei de socializare Instagram de pe teritoriul Rusiei.

Datorita acestei intamplari, putem confirma ca urmatoarea generatie a modelului Mercedes G-Class va fi disponibila la vanzare inclusiv alaturi de ceasuri digitale.

In plus, pentru ca meniul sa fie perfect, noile poze ale off-roader-ului german scos la iveala si modul in care se vor prezenta scaunele fata, plus fetele portierelor.

Nimeni nu stie inca pentru ce modificari se va opta la nivel de exterior insa, cel mai probabil, numai anumite detalii vor ajunge pe plansa de lucru a designerilor.

Urmatoarea generatie a modelului Mercedes G-Class este asteptata sa debuteze in premiera mondiala la inceputul anului viitor, cu ocazia evenimentului NAIAS 2018.

Salonul Auto International ce se desfasoara la Detroit in perioada 13 - 28 ianuarie ne va pune la curent, totodata, si cu motorizarile noului off-roader german.

Motorizari printre care, potrivit zvonurilor, se vor regasi si unitatile cu sase cilindri in linie proaspat lansate sau propulsor V8 de patru litri tipic versiunilor AMG.

Mercedes G-Class - Noi Poze Interior

Mercedes G-Class - Noi Poze Interior

Mercedes G-Class - Noi Poze Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2017