Se lauda cu 150 CP per litru. Uite cum suna cel mai puternic motor in patru cilindri din istoria acestei marci

Se lauda cu 150 CP per litru. Uite cum suna cel mai puternic motor in patru cilindri din istoria acestei marci
  • Cel mai puternic propulsor in patru cilindri din istoria Jaguar ofera 300 CP
  • Unitatea cu o capacitate de doi litri se lauda inclusiv cu un cuplu de 400 Nm
  • Montat pe F-Type, motorul in cauza aduce primii 96 km/h dupa 5.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Jaguar completeaza gama de motorizari a sportivului F-Type cu o noua unitate pe benzina. Vorbim, mai exact, despre primul propulsor din cariera respectivului model si, totodata, cel mai puternic motor in patru cilindri din istoria marcii britanice.

Incepand cu primavara acestui an, clientii modelului Jaguar F-Type vor avea la dispozitie o noua motorizare pe benzina. Oferita intr-o configuratie cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri, unitatea in cauza propune o putere maxima de 300 CP, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Fisa tehnica a respectivului propulsor in patru pistoane mai gazduieste, de asemenea, si un cuplu motor de 400 Nm - disponibil inca de la 1.500 de rotatii per minut, acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora realizandu-se in 5.4 secunde potrivit oficialilor marcii britanice.

Daca mai conteaza, noua si totodata prima motorizare cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri din cariera modelului Jaguar F-Type anunta un consum mediu de carburant de 7.2 litri la 100 km, o alta veste buna constand in reducerea greutatii cu 52 kg mai putin decat versiunea V6.

Asadar, acestea fiind spuse, lasam in urma introducerile, respectiv prezentarile si revenim la principalul subiect al materialului in cauza: sunetul celui mai puternic propulsor in patru pistoane din istoria marcii britanice - sunet pe care, ce este drept, il auzim doar 'printre picaturi'.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2017