SEAT a ieftinit deja noul Leon. Preturile pornesc acum de la doar 17.035 euro

SEAT a ieftinit deja noul Leon. Preturile pornesc acum de la doar 17.035 euro
  • SEAT a ieftinit deja noul Leon 4
  • Preturile pornesc acum de la doar 17.035 euro
  • Modelul de baza a primit sub capota un 1.0 TSI
Distribuie pe Facebook

In configuratia de baza, cea de-a patra generatie a celebrei compacte spaniole ofera un benzinar turbo cu numai trei cilindri in linie, de un litru si aproximativ 110 cai putere.

Anuntat cu surle si trambite la finele lunii ianuarie, noul Leon se vinde zilele acestea in Romania la preturi incepand de la doar 17.035 euro. Comercializat sub indicativul 1.0 TSI Reference, modelul entry-level gazduieste in compartimentul motor o unitate... 1.0 TSI, daca mai era cumva nevoie de precizat.

Echipat cu trei cilindri, o turbina si capacitatea de un litru, propulsorul respectiv livreaza rotilor de pe puntea fata - prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, o putere maxima de 110 CP.

SEAT Leon 4 - Galerie Foto

In ceea ce priveste meniul standard, acesta cuprinde inclusiv jante din otel pe 15 inch, tapiterie din material textil si climatizare automata. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si farurile Full LED "ECO", limitatorul de viteza ori sistemul multimedia cu display central de 21 cm si patru difuzoare.

Optional, clientii pot opta si pentru vopsea metalizata, roti din aliaj, volan multifunctional imbracat in piele, dar si pentru proiectoare de ceata cu tehnologie LED, plus functie cornering, de exemplu.

Pe aceeasi piata din Romania, noul Leon se mai vinde si in compania unui 1.5 TSI cu 130 sau 150 CP sub capota, insotit la randul lui de o transmisie manuala. Ce este drept, versiunea de 150 CP este comercializata si alaturi de sistem micro-hibrid de 48V, unde livrarea valorilor maxime catre roti se face printr-o cutie DSG.

Fanii motoarelor TDI au la dispozitie o singura optiune, cel putin la momentul de fata, unitatea diesel de doi litri mizand exclusiv pe o configuratie cu 150 CP si transmisie DSG in sapte trepte de viteza.

Cat despre variantele de echipare disponibile, ei bine... meniul Reference despre care discutam si la inceputul acestui material reprezinta numai inceputul. Oferta continua cu nivelurile Style, Xcellence si FR, astfel ca preturile de pornire - inainte de bifarea dotarilor optionaler - pot ajunge chiar si la 24.421 de euro.

SEAT Leon 4 - Galerie Foto

SEAT Leon 4 - Galerie Foto

SEAT Leon 4 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze SEAT Leon 4 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Aprilie 2020