SEAT a publicat acum TOATE pozele si detaliile oficiale. ACESTA este noul LEON 4!

SEAT a publicat acum TOATE pozele si detaliile oficiale. ACESTA este noul LEON 4!
  • SEAT publica primele imagini si detalii ale noului Leon 4
  • Automobilul de clasa compacta al spaniolilor vine cu un design familiar
  • Pachetul tehnic include motorizari de pana la 204 cai putere
Distribuie pe Facebook

Pentru prima data in istorie, automobilul de clasa compacta al spaniolilor va oferi inclusiv sisteme de propulsie hibride - atat MHEV, cat si PHEV.

Anuntat inca de la mijlocul lui decembrie 2019, prin intermediul unui scurt material video, mult anticipatul SEAT Leon 4 a debutat in cele din urma oficial. Disponibil la vanzare incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului curent, automobilul de clasa compacta al spaniolilor iese in evidenta printr-un design familiar, inspirat de Tarraco, dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri.

Principalul punct de atractie il reprezinta, fara nicio urma de indoiala, banda iluminata cu LED-uri ce urmeaza a face legatura intre stopurile complet redesenate.

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

Nu vor trece neobservate, ce este drept, nici capota cu nervuri a motorului, farurile alungite ori grila uriasa a radiatorului. La interior, noul SEAT Leon 4 mizeaza - deloc surprinzator - pe o configuratie cu doua display-uri color si un numar redus de comenzi fizice, in timp ce aspectul tunelului central are ca sursa de inspiratie... ei bine, chiar cea mai recenta generatie a legendarului Volkswagen Golf.

Din punct de vedere tehnic, automobilul de clasa compacta al spaniolilor se poate lauda, pentru inceput, cu o serie de propulsoare oferite in premiera, printre care si o motorizare PHEV.

Compus dintr-o unitate pe benzina cu capacitatea cilindrica de 1.4 litri si un motor electric cu o baterie de 13kWh, respectivul sistem plug-in hybrid dezvolta undeva in jurul a 204 cai putere. Si, mai important decat atat, ii permite mult anticipatului SEAT Leon 4 sa parcurga undeva in jurul a 60 de kilometri (in regim WLTP) fara a consuma vreun strop de benzina, potrivit informatiilor date publicitatii.

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

O alta alternativa moderna la clasicele propulsoare TSI si TDI o reprezinta tehnologia mild-hybrid pe 48 de volti, pe care automobilul de clasa compacta al spaniolilor...

... o propune alaturi de unitatile 1.0 si 1.5 turbo pe benzina, in configuratii cu 110 si 150 CP. Pentru clientii care prefera solutiile traditionale, noul SEAT Leon 4 a pregatit un 1.0 TSI ce dezvolta doar 90 sau 110 CP, un 1.5 TSI de 130 ori 150 CP, un 2.0 TSI cu 190 CP sub capota, un 2.0 TDI livrat la pachet impreuna cu 115 sau 150 CP si, nu in ultimul rand, un 1.5 TGI cu rulare pe gaz natural comprimat.

Intr-un final, despre automobilul de clasa compacta al spaniolilor mai trebuie spus si ca masoara acum 4.368 mm in lungime, ceea ce reprezinta un plus de 86 mm fata de vechiul model.

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze SEAT Leon 4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2020