SEAT a lansat noul Leon la un pret care te face sa uiti de Golf 8. Cat costa in Romania

SEAT a lansat noul Leon la un pret care te face sa uiti de Golf 8. Cat costa in Romania
  • Noul SEAT Leon porneste in Romania de la doar 19.007 de euro
  • Modelul de baza ofera un benzinar de 1.5 litri si 130 CP
  • Pachetul standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu LED
Distribuie pe Facebook

Meniul standard cuprinde inclusiv climatizare automata, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Anuntat cu surle si trambite la finele lunii ianuarie, noul Leon 4 se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la doar 19.007 de euro. In configuratia de baza, hatchback-ul companiei SEAT ofera o motorizare turbo de 1.5 litri si 130 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte.

Meniul standard cuprinde, dupa cum precizam inclusiv anterior, si climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone, jante din aliaj pe 16 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

SEAT Leon 4 - Galerie Foto

SEAT Leon 4 - Galerie Foto

Cel mai ieftin SEAT Leon de generatie a patra se mai poate lauda, totodata, si cu diferential electronic XDS, pornire motor fara cheie sau display central cu diagonala de 21 centimetri, de exemplu. Seria vestilor bune continua cu iluminarea ambientala, volanul multifunctional din piele si limitatorul de viteza.

Pentru amatorii de motoare diesel, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 26.680 de euro, iar optiunile disponibile se limiteaza la... una singura: o unitate 2.0 TDI cu 150 de cai la datorie.

Intr-un final, noul Leon 4 mai pune la bataie si o versiune de 150 CP a motorizarii turbo de 1.5 litri despre care discutam la inceputul acestui material. Propulsorul in cauza serveste hatchback-ul companiei SEAT si alaturi de un sistem micro-hibrid pe 48V, menit sa ofere un plus de eficienta comparativ cu varianta normala.

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2020