SEAT a prins gustul SUV-urilor. Spaniolii mai vor doua astfel de modele

SEAT a prins gustul SUV-urilor. Spaniolii mai vor doua astfel de modele
  • SEAT ar putea lansa pe piata doua noi SUV-uri
  • Marca spaniola vrea un model mai mare decat Ateca
  • Un rival pentru Nissan Juke nu este exclus
Distribuie pe Facebook

O fi el primul, insa nu va ramane pentru prea mult timp singur in gama. Ba dimpotriva. Conform zvonurilor care circula la ora actuala, proaspat lansatului Ateca i s-ar putea alatura la un moment dat nu unul, ci alte doua SUV-uri.

De aproximativ 66 de ani a avut nevoie compania SEAT pentru a lansa primul sau SUV, insa pentru urmatoarele astfel de modele nu va mai astepta la fel de mult.

Ba dimpotriva: o versiune mai mare a actualului Ateca ar putea ajunge pe piata chiar inainte de sfarsitul acestei decade, conform zvonurilor care circula la ora actuala.

In cazul in care va primi unda verde din partea conducerii, SUV-ul cu pricina va concura impotriva unor modele precum Nissan X-Trail sau Renault Koleos.

Pentru o discutie despre gama de motorizari este mult prea devreme, insa se pare ca exista o oarecare posibilitate ca versiunea mai mare a actualului Ateca sa ofere si o varianta Cupra.

Nu dimensiunile conteaza atunci cand vine vorba despre alegerea unui SUV? Vestile bune continua: SEAT ia in calcul inclusiv decizia de a veni cu un model mai mic.

Vorbim, mai exact, despre un crossover pozitionat in gama sub actualul Ateca, construit pe aceeasi platforma modulara MQB si cu rivali directi precum Nissan Juke sau Renault Captur.

Ce anume se va alege de zvonurile din aceste randuri ramane un mister, drept pentru care ne indreptam atentia catre singura certitudine din prezent, si anume primul SUV SEAT.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 19.990 euro, noul Ateca se lauda cu un design atragator si o gama variata de motorizari pe benzina, respectiv motorina, cu puteri de pana la 190 CP.

In functie de modelul pentru care s-a optat, lista cu tehnologii disponibile poate gazdui si cutie DSG, tractiune integrala, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Detection sau Rear Cross Traffic Alert.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2016