SEAT Leon ST Cupra revine intr-o noua galerie foto, spre deliciul fanilor

  • SEAT publica o noua galerie foto a Leon-ului ST Cupra
  • Break-ul spaniol ofera un 2.0 turbo cu pana la 280 CP
  • Versiunea de top sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 6 sec
Distribuie pe Facebook

Fascinat de noul SEAT Leon Cupra ST? Atunci nu avem decat vesti bune pentru tine. Sau, mai bine zis, inca 30 de fotografii prin care sa admiri break-ul spaniol de dimensiuni compacte si (pana la) 280 cai putere.

Prezentat la inceputul acestui an, SEAT-ul Leon Cupra ST nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni. Inainte insa de a-i admira din nou formele apetisante, propunem totusi o reamintire a catorva dintre cele mai importante elemente.

Iar acum ne referim in special la motorizarea turbo cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri, ce poate fi servita in doua versiuni de putere: fie cu 265, fie cu 280 CP. In ceea ce priveste cuplul, acesta se invarte in jurul valorii de 350 Nm in ambele cazuri.

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

Si tot in ambele cazuri, batalia pentru livrarea valorilor maxime catre puntea fata se va da intre o transmisie manuala si una cu dublu ambreiaj (DSG). In functie de alegerea clientului, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 6.2, 6.1 sau chiar 6.0 secunde.

Pentru cei nemultumiti de meniul standard, noul SEAT Leon Cupra ST ofera inclusiv un pachet Performance, compus din discuri perforate de 350 milimetri si etriere cu patru pistonase pentru puntea fata, jante pe 19 inch si anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

De asemenea, viitorii clienti nu vor avea nici un motiv de ingrijorare nici atunci cand va veni vorba despre aspectul practic. Dupa cum precizam si la momentul lansarii, super-break-ul spaniol dimensiuni compacte promite pana la 1.470 litri spatiu de incarcare.

Apoi, daca este sa aducem in discutie eficienta, tindem sa credem ca cei 6.6 - 6.7 litri la 100 kilometri din dreptul consumului mediu de carburant vorbesc de la sine. Alaturi de emisiile de dioxid de carbon cuprinse intre 154 si 157 grame per kilometru, bineinteles.

Despre pretul de pornire nu avem inca nici cea mai mica informatie, insa nu ar fi de mirare ca noul SEAT Leon Cupra ST sa coste ceva mai mult de 27.601 euro - suma pentru care te poti bucura de serviciile versiunii hatchback cu trei portiere.

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze SEAT Leon ST Cupra - Galerie Foto
mai multe