Sefii de la BMW plang de nervi. Alte doua poze oficiale cu noul Seria 5 au ajuns pe internet mai devreme decat trebuia

Sefii de la BMW plang de nervi. Alte doua poze oficiale cu noul Seria 5 au ajuns pe internet mai devreme decat trebuia
  • Alte doua poze oficiale cu noul Seria 5 Facelift au ajuns pe internet mai devreme decat trebuia
  • Respectivele imagini ne arata modelul bavarez de clasa mare de la BMW inclusiv din interior
Distribuie pe Facebook

Primele exemplare ale modelului bavarez de clasa mare isi vor face aparitia pe strazi inainte de sfarsitul acestui an, potrivit celor mai recente zvonuri.

Deconspirate de doua fotografii publicate pe internet chiar saptamana trecuta, ingredientele pe care designerii companiei BMW le-au pregatit pentru reimprospatarea retetei specifice actualului Seria 5 devin tot mai evidente. Si totul dupa ce alte doua noi imagini oficiale ale viitorului model bavarez de clasa mare au ajuns zilele acestea in atentia publicului larg, spre marea disperare a conducerii producatorului auto.

Pozele respective, publicate de un membru al site-ului Germancarforum, par sa aiba ca sursa de provenienta brosura masinii ce concureaza cu Audi A6, Mercedes E-Class si Volvo S90.

Materialele in cauza surprins, pentru prima data, noul BMW Seria 5 Facelift de la nivelul partii frontale, oferind astfel o privire si mai ampla asupra blocurilor optice inguste, cu aroma de Seria 7, aflate intr-un contrast totala cu grilele radiatorului, dar si prizele de aer aflate in dotarea spoilerului. In al doilea cadru despre care discutam anteror, viitorul model bavarez de clasa mare ne arata o (foarte) mica parte de la interior.

Unitatile de sub capota automobilului ce concureaza cu Audi A6, Mercedes E-Class si Volvo S90 raman in continuare un mister, insa diferentele fata de masina actuala nu ar trebui sa fie uriase.

Primele exemplare ale mult anticipatului BMW Seria 5 Facelift sunt asteptate sa-si faca aparitia pe strazi inainte de sfarsitul acestui an. Daca tinem totusi cont de ultimele scapari, ei bine... toate informatiile si fotografii oficiale cu privire la versiunea imbunatatita a modelului bavarez de clasa mare ar putea fi date publicitatii chiar in lunile de vara care se apropie cu pasi repezi - sau, de ce nu, si mai devreme decat atat.

BMW Seria 5 Facelift - Poza noua

Distribuie pe Facebook
mai multe