Sefii s-au razgandit. SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie s-ar putea lansa si in Europa

  • Renault ar putea lansa noul Arkana si in Europa
  • Versiunea europeana va fi insa construita pe platforma lui Captur
  • Primele exemplare ar putea ajunge pe strazi in 2021
Distribuie pe Facebook

Daca ultimele informatii neoficiale se adeveresc, atunci primele exemplare vor ajunge pe strazile europene in cursul lui 2021.

Iti mai aduci aminte de Renault Arkana, SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie? Anuntat cu surle si trambite in vara anului trecut, automobilul destinat exclusiv pietei din Rusia ar putea fi oferit spre comercializare si in Europa.

Respectiva informatie a aparut zilele acestea in presa franceza, care noteaza ca primele exemplare ale versiunii europene vor ajunge pe strazi abia in 2021.

Motivul intarzierii? Publicatia Downshift, care citeaza surse de la varful companiei Renault, afirma ca modelul Arkana ce va ajunge pe piata din Europa va avea cu totul si cu totul alte calitati - in special de ordin tehnic - decat cel rusesc.

Altfel spus, daca automobilul original foloseste platforma Daciei Duster, versiunea europeana a SUV-ului Coupe care se vinde la pret de Dacie va imprumuta...

... arhitectura noului Captur. De la cea de-a doua generatie a crossover-ului francez de clasa subcompacta ar putea fi preluata inclusiv gama de motorizari, astfel ca Renault Arkana va ajunge in Europa la un pret mult mai mare.

Daca toate aceste zvonuri sunt adevarate, primele informatii oficiale cu privire la versiunea europeana a modelului rusesc ar trebui sa soseasca anul viitor.

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (55) Poze Renault Arkana - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2019