Sergio Marchionne ofera detalii despre viitoarele modele ale grupului Fiat

Sergio Marchionne ofera detalii despre viitoarele modele ale grupului Fiat
Sergio Marchionne, seful Fiat-Chrysler, a oferit o serie de detalii despre modelele pe care alianta le va lansa in urmatorii cinci ani.
Distribuie pe Facebook
Intr-un interviu acordat Automobile Magazine, Marchionne a anuntat ca vrea sa relanseze marca Alfa Romeo in Statele Unite. Relansarea va fi marcata de debutul inlocuitorului lui MiTo, care se va intampla undeva in 2013. Noua generatie va beneficia de caroserie cu patru usi. In acelasi an, se va lansa 4C Coupe, urmand ca in 2014 sa apara 4C Spyder, un model cu plafon targa.
Pe lista cu lansari Alfa Romeo mai intalnim: un crossover cu platforma de la noul Jeep Patriot si urmatorul crossover Fiat, o noua generatie Giulietta si Giulia, un model de clasa medie, ambele programate sa apara in 2014. Spider, vehiculul dezvoltat de Alfa Romeo si Mazda, urmeaza sa debuteze tot in 2014.

In ceea ce priveste marca Fiat, in urmatorii ani se vor lansa urmatoarele modele: 500C Abarth, 500L, 500XL (versiunea cu 7 locuri a lui 500L), 500X Fouristrada, 500 Zagato si 500 Elettra EV (2014).

Distribuie pe Facebook
mai multe