Sfarsitul lui 2017 aduce pe piata noul Volkswagen T-ROC

Sfarsitul lui 2017 aduce pe piata noul Volkswagen T-ROC
  • Volkswagen va lansa noul T-ROC la finalul lui 2017
  • Acesta este precedat de conceptul cu acelasi nume, prezentat in 2014 la Geneva
  • In America de Nord acesta va ajunge la inceputul lui 2018
Distribuie pe Facebook

Noul model compact de segment C al nemtilor de la Volkswagen, botezat T-ROC, va debuta pe piata europeana la finalul lui 2017. In America de Nord, acesta va ajunge numai la inceputul lui 2018.

Conceptul T-ROC prezentat de Volkswagen cu 3 ani in urma la Salonul Auto de la Geneva va intra in sfarsit in productie ca si un model compact de segment C. Partea buna este ca va prelua majoritatea detaliilor introduse de conceptul de care vorbeam mai sus, cu mentiunea ca partea frontala si habitaclul vor suferi modificari minore.

Volkswagen T-ROC concept

Volkswagen T-ROC va fi construit pe celebra platforma MQB a nemtilor, si va propune inclusiv un plafon cu partea mediana detasabila. Aceasta va putea fi depozitata mai apoi intr-un loc special construit in portbagaj.

Volkswagen T-ROC concept

In versiunea de baza, noul T-ROC va veni impreuna cu un propulsor pe benzina de 1.4 litri TSI si o transmisie manuala in 6 trepte. Pentru amatorii de motoare diesel, Volkswagen recomanda agregatul de 2.0 litri TDI. Indiferent de motorizare, tractiunea fata este standard, iar cea integrala 4Motion si transmisia automata DSG cu dublu-ambreiaj sunt incluse pe lista de dotari optionale.

Volkswagen T-ROC concept

T-ROC se va situa in gama sub modelul Tiguan, si va profita de popularitatea tot mai scazuta a Volkswagen-ului Beetle pentru a deveni o optiune viabila pentru clientii in cautare de vehicule lifestyle. Acesta va rivaliza direct cu Renault Captur, Nissan Juke, Dacia Duster sau Peugeot 2008.

Volkswagen T-ROC concept

O sursa din interiorului constructorului german de automobile a confirmat pentru jurnalistii de la autoevolution ca Volkswagen T-ROC va fi lansat pe piata din Europa la finalul acestui an. Clientii nord-americani vor face cunostinta cu acesta numai la inceputul lui 2018.

Volkswagen T-ROC concept

Volkswagen T-ROC concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen T-ROC concept
mai multe