Skoda a demarat productia primului sau model cu ceasuri de bord digitale si configurabile

Skoda a demarat productia primului sau model cu ceasuri de bord digitale si configurabile
  • Skoda a demarat productia noului crossover Karoq
  • Urmasul modelului Yeti ofera in premiera ceasuri digitale
  • Clienti vor avea la dispozitie pana la 190 cai putere
Distribuie pe Facebook

Clientii mai pot opta, de asemenea, si pentru faruri Full-LED, portbagaj cu actionare electrica sau tractiune integrala, printre altele.

Doua luni mai tarziu de la debutul lui oficial, noul Karoq a intrat in productia de serie. Urmasul modelului Skoda Yeti este construit pe aceeasi platforma cu Volkswagen Tiguan si masoara 4.382 de milimetri in lungime.

Ofera, de asemenea, in premiera absoluta pentru un model al companiei din Mlada Boleslav, instrumente de bord digitale si configurabile. Similar cu cele de pe anumite automobile VW si Audi, daca mai era nevoie de precizat.

Skoda Karoq

Skoda Karoq

Clientii au la dispozitie, desigur, si alte dotari de top, precum faruri Full-LED ori portbagaj cu actionare electrica. Exista chiar si un volan incalzit, ecran tactil de 9.2 inch, incarcare wireless a telefonului mobil sau conexiune la internet.

La nivel de motorizari, noul Karoq ne readuce aminte de Volkswagen Tiguan. Mai exact, urmasul modelului Skoda Yeti este disponibil la vanzare alaturi de o gama variata formata din unitati apartinand familiilor TSI si TDI.

Modelul companiei din Mlada Boleslav se bucura inclusiv de serviciile propulsorului 1.5 TSI cu tehnologie de dezactivare a cilindrilor. In ceea ce priveste puterea maxima, versiunea de baza promite 115 CP, iar cea de baza 190 CP.

Important de precizat, fisa tehnica poate fi completata atat cu o cutie manuala in sase rapoarte, cat si cu o transmisie automata in sapte trepte. Tractiune fata vine in echiparea standard, in timp ce sistemul 4x4 creste numarul optiunilor.

Potrivit ultimelor informatii oficiale, lansarea pe piata a noului Karoq va avea loc in luna octombrie. Urmasul modelului Skoda Yeti nu a primit inca un pret de pornire, insa acesta va fi cu siguranta mai mic decat in cazul lui Kodiaq.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Skoda Karoq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2017