Skoda a ieftinit deja noua Scala. Cat costa acum masina care concureaza cu Golf

  • Skoda a ieftinit deja noua Scala
  • Masina care concureaza cu Golf pleaca acum de la 13.489 euro
  • Versiunea de baza ofera un 1.0 TSI de 95 CP
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard include "doar" aer conditionat cu reglaj manual, actionare electrica pentru geamurile fata si jante din otel cu diametrul pe 16 inch, potrivit configuratorului oficial.

Anuntata cu mare tam-tam inca de la sfarsitul anului trecut, noua Skoda Scala se vinde zilele acestea pe piata din Romania la preturi incepand de la doar 13.489 de euro. Ce este drept, masina care concureaza cu Golf propune in configuratia de baza o motorizare 1.0 TSI cu numai trei cilindri in linie si 95 de cai putere.

Totodata, cea mai ieftina versiune a compactei cehe nu dispune decat cu o cutie manuala in cinci rapoarte, pe cand echiparea standard include "doar" aer conditionat cu reglaj manual, actionare electrica pentru geamurile fata si jante din otel cu diametrul pe 16 inch, potrivit configuratorului.

Skoda Scala - Galerie Foto

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite si farurile Basic LED, limitatorul de viteza sau sistemele Lane Assist si Front Assistant. Totodata, clientii modelului entry-level nu se vor putea plange nici de lipsa oglinzilor incalzite sau a display-ului central cu functie touchscreen, diagonala de 6.5" si patru difuzoare, de exemplu.

Volanul imbracat in piele, proiectoarele de ceata, senzorii de parcare spate, instalatia pentru spalarea blocurilor optice frontale, vopseaua metalizata, dar si incaltarile realizate din aliaj sunt "numai" optionale si costa in plus atunci cand vine vorba despre varianta de baza a noii Skoda Scala.

Pentru cumparatorii ceva mai pretentiosi, masina care concureaza cu Golf este disponibila la vanzare inclusiv in nivelurile de echipare Ambition si Style. Mai mult decat atat, versiunile superioare pot fi echipate si cu alte propulsoare: un 1.0 TSI de 115 CP, un 1.5 TSI cu 150 CP si, nu in ultimul rand, un 1.6 TDI de 115 CP.

Skoda Scala - Galerie Foto

Skoda Scala - Galerie Foto

Skoda Scala - Galerie Foto

Skoda Scala - Galerie Foto

Skoda Scala - Galerie Foto

Skoda Scala - Galerie Foto

Skoda Scala - Galerie Foto

Skoda Scala - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Scala - Galerie Foto
mai multe