Skoda a ieftinit noua Octavia 4 cu aproape 3.000 de euro

Skoda a ieftinit noua Octavia 4 cu aproape 3.000 de euro
  • Skoda a ieftinit noua Octavia 4 cu aproape 3.000 de euro
  • Nota minima de achitat coboara astfel sub 20.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Nota de plata a masinii anuntate la finele anului trecut coboara astfel sub 20.000 de euro.

Dezvelita oficial in noiembrie 2019, cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Octavia a fost oferita si pe piata auto din Romania trei luni mai tarziu, la preturi incepand de la 22.439 de euro. Lansarea recenta a unei noi variante de baza a facut insa ca nota de plata a masinii sa coboare sub 20.000 de euro.

Comercializata in schimbul a 19.973 de euro, versiunea 1.0 TSI Ambition - caci despre aceasta e vorba - ascunde in compartimentul motor o unitate turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 999 de centimetri cubi, pe benzina, care dezvolta o putere maxima de 110 CP.

O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza oferta tehnica specifica celei mai ieftine variante a noii Skoda Octavia, astfel rezultand un consum mediu de carburant de 4.6 litri la 100 de kilometri, potrivit configuratorului oficial. De cealalta parte, emisiile de dioxid de carbon sunt de 105 g/km.

Echiparea standard a versiunii 1.0 TSI Ambition, in cazul in care vine cumva vorba despre acest subiect, cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 16 inch, climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune fata incalzite, plus blocuri optice frontale si posterioare Basic LED.

Vopseaua metalizata, tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele si material textil ori instrumentele de bord digitale se numara, in schimb, printre dotarile optionale ale celei accesibile Skoda Octavia 4. Respectiva varianta a masinii cu pricina mai ofera contracost si senzori de parcare, cruise control adaptiv etc.

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Skoda Octavia 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Skoda Octavia 4
mai multe