Skoda a lansat o noua versiune a Octaviei 4. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Skoda a lansat o noua versiune a Octaviei 4. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Skoda a lansat o noua versiune a Octaviei 4
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie inclusiv un propulsor diesel de doi litri si aproximativ 200 de cai putere.

Incepand cu toamna acestui an, cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Octavia va fi disponibila la vanzare si intr-un nivel de echipare Scout. Anuntata chiar in cursul zilei de astazi, noua masina ofera o garda la sol cu 15 mm mai mare - decat varianta Combi aflata la baza, plus diferite elemente exterioare din plastic.

Principala atractie o va reprezenta insa unitatea diesel de doi litri si 200 de cai putere, cuplata exclusiv la o transmisie automata si un sistem de tractiune integrala, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Intr-o configuratie similara vor fi servite inclusiv propulsoarele 2.0 TDI de 150 CP si 2.0 TSI de 190 de cai putere, in timp ce motoarele 2.0 TDI de 115 CP si 1.5 TSI de 150 de cai putere vor lucra alaturi de rotile aflate pe puntea fata, dar si de o cutie manuala cu sase rapoarte. Pentru un plus de eficienta, cea din urma motorizare...

... propune, optional, un sistem micro-hibrid pe 48 de volti, clientii acestei solutii tehnologice urmand a se bucura, totodata, si de serviciile faimoasei transmisii automate cu sapte trepte de viteza si dublu ambreiaj.

Nota de plata a noii versiuni Skoda Octavia Scout ramane, cel putin la momentul de fata, un mare mister si o necunoscuta uriasa, drept pentru care vom aminti ca varianta Combi aflata la baza porneste, pe piata din Romania, de la 23.467 de euro. Pretul maxim, in schimb, se ridica la 25.346 de euro, fara costurile cu optionalele.

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Skoda Octavia Scout

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Octavia Scout
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2020