Skoda a lansat pe piata din Romania noua Octavia RS cu motor diesel. Tractiunea integrala este oferita in standard

Skoda a lansat pe piata din Romania noua Octavia RS cu motor diesel. Tractiunea integrala este oferita in standard
  • Skoda a lansat pe piata din Romania noua Octavia RS cu motor diesel
  • Tractiunea integrala este oferita in standard
Distribuie pe Facebook

Aceeasi lista cu dotari si echipamente oferite in standard mai cuprinde, de asemenea, si jante din aliaj pe 18 inch, plus scaune fata incalzite si faruri cu matrice de LED-uri.

Lansata, de curand, si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la putin peste 31.700 de euro, cea mai recenta generatie a modelului Skoda Octavia RS a primit, chiar zilele acestea, o noua versiune de motorizare. Este vorba, mai precis, despre varianta 2.0 TDI DSG 4x4, disponibila in schimbul unei sume minime de... 35.710 euro.

In configuratia respectiva, masina de performanta a companiei cu sediul in Mlada Boleslav combina o unitate 2.0 diesel de 200 de cai si 400 Nm cu o transmisie DSG in sapte rapoarte, un sistem de tractiune integrala completand fisa cu specificatii tehnice prezenta in cazul de fata.

Noua Skoda Octavia RS 2.0 TDI DSG 4x4 reuseste, drept urmare, sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 7.4 secunde si, totodata, pana la o viteza de cel mult 249 km/h. Consumul mediu de carburant caracteristic modelului de 35.710 euro se invarte in jurul valorii de 4.9 litri la 100 de kilometri, potrivit standardelor de testare WLTP.

Daca vine vorba, in schimb, despre lista cu dotari si echipamente standard, masina de performanta a companiei cu sediul in Mlada Boleslav a pregatit inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus praguri laterale proeminente, evacuare dubla si jante din aliaj cu diametrul de 18 inch.

Seria vestilor bune continua cu climatizare automata, scaune fata incalzite si faruri cu matrice de LED-uri, printre multe altele. Acelasi model comercializat de Skoda sub denumirea de Octavia RS 2.0 TDI DSG 4x4, la preturi incepand de la 35.710 euro, se mai bucura si de senzori de parcare spate sau display central cu diagonala de 25.4 centimetri.

Masina de performanta a companiei cu sediul in Mlada Boleslav mai ofera, fara costuri suplimentare, si iluminare ambientala, suspensie sport, instrumente de bord digitale si configurabile, volan echipat cu padele pentru schimbarea treptelor, tempomat si limitator de viteza etc.

Skoda Octavia 4 RS

Skoda Octavia 4 RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Octavia 4 RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2020