Skoda a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Aceasta este noua Octavia RS!

Skoda a publicat acum primele imagini si detalii oficiale. Aceasta este noua Octavia RS!
  • Skoda publica primele imagini si detalii ale noii Octavia RS
  • Meniul estetic include spoilere agresiv stilizate, volan sport etc
  • Varianta cu propulsie hibira ofera un total de 245 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, super-berlina companiei din Mlada Boleslav are nevoie de doar 7.3 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Surprinsa complet necamuflata la mijlocul saptamanii trecute, cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Octavia RS a debutat oficial in urma cu doar cateva momente. Programata sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, inainte ca anul 2020 sa devina istorie, super-berlina companiei din Mlada Boleslav iese numaidecat in evidenta prin spoilerele agresiv stilizate si jantele cu dimensiuni de pana la 19 inch.

Evacuarea dubla, etrierele finisate in rosu si eleronul destinat portbagajului / plafonului completeaza seria atractiilor principale de la exterior, in timp ce meniul disponibil la nivel de interior cuprinde inclusiv volan cu design in trei spite si parte inferioara plata, scaune sport, insertii de alcantara sau ornamente care imita fibra de carbon, de exemplu.

In ceea ce priveste partea tehnica, Skoda a publicat momentan doar specificatiile variantei cu propulsie hibrida, ce combina o unitate 1.4 TSI cu un motor electric si o baterie de 13 kWh. In aceasta configuratie, noua Octavia RS se poate lauda cu un total de 245 de cai si 400 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 7.3 secunde, urmand ca apoi acul vitezometrului sa urce pana la 225 km/h.

La fel ca in cazul noului Golf GTE, prezentat chiar acum cateva zile, o cutie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj este oferita in echiparea standard, o alta similaritate constand in distanta de pana la 60 de kilometri pe care si super-berlina companiei din Mlada Boleslav promite sa o parcurga fara a consuma vreun strop de carburant fosil.

Dupa cum precizam si anterior, cea mai recenta generatie a celebrei Skoda Octavia RS va primi si o versiune pe benzina, cu un propulsor de doi litri si 245 CP sub capota. Viitorii clienti vor mai avea la dispozitie, de asemenea, si o unitate diesel, cu aceeasi capacitate cilindrica de doi litri, insa puterea maxima nu va depasi 200 de cai, potrivit unui document aparent oficial scapat pe internet in ultima parte a lunii februarie.

Noua Skoda Octavia RS

Noua Skoda Octavia RS

Noua Skoda Octavia RS

Noua Skoda Octavia RS

Noua Skoda Octavia RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Noua Skoda Octavia RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2020