Skoda a prezentat, in sfarsit, noul Superb. Limuzina cehilor masoara aproape cinci metri in lungime si ofera dotari demne de un Mercedes S-Class. Cat costa

Skoda a prezentat, in sfarsit, noul Superb. Limuzina cehilor masoara aproape cinci metri in lungime si ofera dotari demne de un Mercedes S-Class. Cat costa
  • Skoda a prezentat, in sfarsit, noul Superb
  • Limuzina cehilor masoara aproape cinci metri in lungime si ofera dotari demne de un Mercedes S-Class
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul produs al companiei de langa Praga nu va fi disponibil - pentru moment, decat in doua versiuni diferite de motorizare.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de 13 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui noiembrie, cea de-a patra generatie a gamei Superb a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Cehii de la Skoda au oferit, recent, primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata a modelului cu o lungime de 4.912 milimetri.

Skoda Superb

Skoda Superb

Comercializat la preturi incepand de la o suma de 42.500 de euro, daca vine cumva vorba despre piata auto din Germania, respectivul vehicul nu isi intampina, la acest moment, clientii decat in doua variante diferite de motorizare - cumparatorii avand la dispozitie atat un 1.5 TSI mHEV, cu 150 cai putere in echipare, cat si un diesel de 1.968 de centimetri cubi, livrat alaturi de un total sinonim cu 150 ori 193 CP.

Fiecare dintre optiunile cu pricina ofera in standard, potrivit cehilor de la Skoda, si o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj. Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 9.2 sau numai 7.5 secunde. Consumul noului Superb variaza intre 5.1 si 6.0 litri la 100 km.

Acelasi produs al companiei de langa Praga vine - cel putin pentru moment, in doar doua niveluri diferite de dotare, cu echiparea de top Laurin&Klement bucurandu-se, conform configuratorului oficial, atat de faruri cu matrice de LED-uri, cat si de jante pe 18 inch, lista atractiilor principale cuprinzand, pentru o experienta demna de un Mercedes S-Class inclusiv scaune actionate electric, cu incalzire, racire, masaj.

Skoda Superb

Skoda Superb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (99) Poze Skoda Superb
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2024