Skoda anunta oficial lansarea noului Superb 4. Mult anticipatul automobil ceh va fi construit la fabrica Volkswagen din Bratislava si promite sa ofere inclusiv unitati diesel

Skoda anunta oficial lansarea noului Superb 4. Mult anticipatul automobil ceh va fi construit la fabrica Volkswagen din Bratislava si promite sa ofere inclusiv unitati diesel
  • Skoda anunta oficial lansarea noului Superb 4
  • Mult anticipatul automobil ceh va fi construit la fabrica Volkswagen din Bratislava
  • Promite sa ofere inclusiv unitati diesel
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, respectivul produs va renunta la toate secrele sale chiar in aceasta toamna.

Una dintre cele mai populare si - totodata - apreciate optiuni ale segmentului D, actuala Skoda Superb numara saptamanile ramase pana la pensie. Doar cateva luni ne mai despart, mai precis, de ziua in care celebra masina de dimensiuni medii a cehilor va deveni istorie, oficialii constructorului din Mlada Boleslav anuntand de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente - ca o noua generatie a modelului cu pricina va debuta in toamna lui 2023, la 90 de ani de la premiera originalului.

Skoda Superb V - Primele poze

Conform unui comunicat pus la dispozitia presei, viitorul autoturism va fi disponibil - la vanzare - atat intr-o versiune Hatch, cat si intr-o varianta Estate, documentul in cauza dezvaluind inclusiv cateva detalii pretioase despre gama de motorizari. Intr-o alta ordine de idei, lista optiunilor oferite cumparatorilor va cuprinde - spre deliciul consumatorilor genului - si cateva propulsoare din legendara familie TDI, acestora urmand a li se alatura diferite motoare turbo pe benzina, TSI.

Totodata, din peisaj nu vor lipsi, deloc surprinzator, nici optiunile electrificate, noul Superb V - a carei productie se va derula la fabrica Volkswagen din Bratislava - fiind programat sa isi faca aparitia in showroomuri si in compania unei configuratii plug-in hybrid. Pentru moment, cehii nu au anuntat niciun fel de informatie cu privire la performante, lista marilor necunoscute si mistere continuand - oarecum de inteles si asteptat - cu reteta de la nivelul departamentului vizual.

Skoda Superb V - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2023