Skoda baga pe coclauri noua Octavia. Se descurca versiunea Scout?

Skoda baga pe coclauri noua Octavia. Se descurca versiunea Scout?
  • Noua Skoda Octavia Scout ofera o garda la sol cu 30 mm mai mare decat versiunea Combi
  • Sistemul de tractiune integrala face parte din echiparea standard a modelului ceh
  • Gama de motorizari cuprinde un 1.8 TSI de 180 CP si un 2.0 TDI cu 150 sau 184 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou clip de prezentare destinat proaspat lansatei Skoda Octavia Scout surprinde masinaria ceha in actiune pe... coclauri.

Clasicele versiuni sedan si break nu mai sunt de mult singurele optiuni pe care clientii modelului Skoda Octavia le au la dispozitie. Incepand cu generatia a doua, automobilul ceh a introdus in meniu si o varianta Scout.

Ajunsa la randul ei in situatia de a spune ca a depasit testul primei generatii, aceasta ofera in prezent o garda la sol cu aproximativ 30 de milimetri mai mare decat versiunea Combi aflata la baza.

Urmeaza apoi o serie completa de ornamente din plastic destinate caroseriei in cinci portiere, aceeasi varianta Octavia Scout promitand inclusiv un sistem de tractiune integrala. In echiparea standard, indiferent de motorizare.

Si daca tot veni vorba de motorizari, automobilul ceh a lasat deoparte jumatatile de masura si a tinut sa se asigure ca pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune unitati din gama Skoda.

Drept urmare, clientii ultimei generatii a modelului Octavia Scout au de ales intre un 1.8 TSI de 180 CP si un 2.0 TDI cu 150 sau 184 cai putere sub capota. Exceptand dieselul entry-level, toate celelalte propulsoare sunt cuplate la o cutie DSG.

In functie de motorul bifat, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza fie in 7.8, fie in 9.1 secunde, pe cand consumul mediu de carburant se invarte intre 5.0 si 6.8 litri la 100 km.

La capitolul tehnologii, in urma faceliftului aplicat recent de Skoda, automobilul ceh propune faruri Full-LED, ecran tactil de 9.2 inch si modul LTE pentru internet prin Wi-Fi. Nu lipsesc insa din peisaj nici sisteme de siguranta activa de ultima ora.

Pentru ca si deoarece aceste detalii nu mai reprezinta oricum niciun mister pentru nimeni, trecem peste introducerea si prezentarea noii Octavia Scout si revenim la clipul actiunii printre coclauri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2017