Skoda publica prima imagine a noii Fabia

Skoda publica prima imagine a noii Fabia
  • Skoda publica prima fotografie oficiala a noii Fabia
  • Imaginea cu pricina ne dezvaluie unul dintre faruri
  • Debutul oficial va avea loc in luna octombrie, la Paris
Distribuie pe Facebook

Skoda continua campania de teasing destinata noii Fabia, producatorul ceh publicand astazi prima fotografie oficiala a viitorului sau automobil de clasa mica.

Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Clio, SEAT Ibiza si Volkswagen Polo, toate au motive serioase sa se teama. O noua generatie a modelului Skoda Fabia se pregateste sa ia cu asalt segmentul automobilelor de clasa mica si promite sa impresioneze printr-o gama de motorizari mai eficienta ca oricand.

Asa cum anuntam si la sfarsitul saptamanii trecute, noua Skoda Fabia promite o reducere a consumului de carburant cu pana la 17 procente, datorata in mare masura si adoptarii platformei modulare MQB, care a dus la obtinerea unui minus de pana la 65 de kilograme in dreptul greutatii.

Revenind la propulsoarele disponibile, acestea se vor prezenta intr-un numar de sapte si cu toate vor fi compatibile cu normele de poluare Euro 6. Prima pe lista va fi o unitate in trei cilindri 1.0 MPI de 60 CP, in timp ce varful de gama 1.2 TSI, in patru cilindri, se va lauda cu aproximativ 110 CP.

Pentru cei care au o slabiciune pentru versiunile turbodiesel, urmatoarea generatie a modelului ceh de clasa mica va include in oferta sa un motor de 1.4 litri, in trei cilindri si trei variante diferite de putere, de la 75 si pana la 105 CP.

Debutand in premiera mondiala in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie, noua Skoda Fabia ramane in continuare un mister din punct de vedere estetic, oficialii producatorului din Mlada Boleslav publicand abia astazi o prima imagine a viitorului automobil.

Din pacate, aceasta nu lamureste prea mult misterul abatut asupra celei de-a treia generatii a modelului ceh de clasa mica, insa ne ofera cateva informatii pretioase cu privire la liniile alese de designeri pentru creionarea grilei radiatorului si a blocurilor optice frontale.

Skoda Fabia - Prima imagine

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 August 2014