Skoda isi continua expansiunea si anunta un 2017 extrem de aglomerat

Skoda isi continua expansiunea si anunta un 2017 extrem de aglomerat
  • Skoda anunta un 2017 extrem de aglomerat
  • Vor fi lansate mai multe modele noi
  • Printre acestea se numara Kodiaq Sportline si noua generatie Yeti
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile se pregateste pentru un an la fel de incarcat precum cel care tocmai a trecut. In 2017, Skoda planuieste sa lanseze Kodiaq Sportline, o noua generatie Yeti si facelift-ul lui Rapid.

Cehii de la Skoda au crescut foarte mult in ultimii ani, si dupa un 2016 in care ne-au oferit doua modele noi (Kodiaq si Octavia facelift), urmeaza un 2017 la fel de aglomerat ca si anul care s-a incheiat.

Modele Skoda

Pentru inceput, constructorul din Mlada Boleslav va lansa Kodiaq Sportline in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Acesta este o versiune cu un kit de caroserie ceva mai sportiv si o garda la sol usor coborata a primului SUV pur-sange din istoria companiei. In ciuda acestor modificari la exterior, gama de motorizari va ramane neschimbata.

Modele Skoda

Tot in acest an ar urma sa debuteze si versiunea facelift a modelului Rapid, existent deja pe piata din 2012. Usoarele schimbari de design vor fi intalnite pe ambele variante de caroserie, inclusiv pe hatchback-ul Rapid Spaceback.

Modele SkodaModele Skoda

Amatorii de modele sportive vor face cunostinta cu o versiune mai puternica a noii Octavia RS, care va debuta cu 245 de cai putere si un diferential blocabil pentru puntea fata.

Modele Skoda

Avand in vedere popularitatea de care se bucura SUV-urile compacte, probabil cel mai asteptat model din gama cehilor este noua generatie a modelului Yeti. Aceasta va fi prezentata in premiera cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, si va ajunge pe piata spre sfarsitul lui 2017.

Modele Skoda

Modelul va veni cu un design modificat, inspirat din cel al noului Kodiaq, spatiul interior va creste, dimensiunile exterioare vor fi mai mari, iar multumita platformei MQB a Grupului Volkswagen, greutatea totala va fi ceva mai scazuta.

Modele Skoda

Modele Skoda

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Modele Skoda
mai multe