Skoda Kodiaq soseste in Romania cu preturi incepand de la 20.805 euro

Skoda Kodiaq soseste in Romania cu preturi incepand de la 20.805 euro
  • Skoda Kodiaq a ajuns in Romania
  • Preturile incep de la 20.850 de euro
  • Primul SUV pur-sange din istoria Skoda propune mai multe niveluri de dotari
Distribuie pe Facebook

SUV-ul Kodiaq, primul vehicul de acest fel din istoria constructorului ceh de automobile a ajuns si la noi in tara. Pe piata din Romania, Skoda Kodiaq poate fi configurat astfel incat sa se adreseze unui numar mare de clienti.

La aproximativ 5 luni de la prezentarea oficiala care a avut loc la Berlin, Skoda Kodiaq ajunge si pe piata din Romania unde se pregateste sa fure din clientii Volkswagen-ului Tiguan. Acesta poate fi configurat dupa orice gust si buzunar, si propune mai multe niveluri de dotari, motorizari pe benzina sau diesel, tractiune fata si integrala sau transmisie automata si manuala.

Skoda Kodiaq

Cea mai ieftina varianta este Kodiaq Active, care propune un propulsor pe benzina de 1.4 litri TSI si 125 de cai putere, transmisie manuala si tractiune fata. Pentru acesta, clientii vor trebui sa scoata din buzunare de la 20.850 de euro in sus. Daca vrei tractiune integrala si cutie de viteze automata DSG, atunci ai varianta Kodiaq Ambition cu motor de 1.4 TSI si 150 de cai putere, insa care are un pret de pornire de 27.747 de euro cu TVA.

Skoda Kodiaq

Amatorii motoarelor diesel care cauta in acelasi timp un pret de achizitie scazut, pot opta pentru Kodiaq Active cu motor de 2.0 litri si 150 de cai putere. Acesta porneste de la 25.410 euro, fie cu transmisie manuala si tractiune integrala, fie cu transmisie automata DSG si tractiune fata.

Skoda Kodiaq

Stiind tendintele din piata locala, cel mai popular model va fi Kodiaq Ambition diesel, cu acelasi motor de 2.0 litri si 150 de cai putere, tractiune integrala si transmisie DSG. In aceasta configuratie, primul SUV pur-sange din istoria cehilor pleaca de la 29.675 de euro.

Skoda Kodiaq

Lista de dotari standard este una cuprinzatoare, si in functie de nivelul de dotare ales, regasim jante de aliaj de 17 inch, tempomat adaptiv, computer de bord, climatizare automata, geamuri electrice fata-spate, sistem audio cu MP3 si 8 difuzoare, slot USB, display touchscreen de 8 inch cu radio, senzori de parcare fata sau volan multifunctional imbracat in piele.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq

Dupa o scurta privire peste dotarile optionale, ne-au atras atentia farurile LED (907 euro), scaunele fata incalzite (164 euro), tapiterie din piele (1306 euro) sau sistemul de navigatie entry-level (451 euro).

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Skoda Kodiaq
mai multe