Skoda lanseaza azi primul lor SUV. Totul va fi live asa ca uite aici cum sa nu pierzi momentul

Skoda lanseaza azi primul lor SUV. Totul va fi live asa ca uite aici cum sa nu pierzi momentul
  • Skoda lanseaza azi SUV-ul Kodiaq
  • Evenimentul va fi transmis live si va avea loc la Berlin
  • Dupa acest moment istoric pentru constructorul ceh, Kodiaq va debuta la Salonul Auto de la Paris
Distribuie pe Facebook

Este o zi importanta pentru cehii de la Skoda, deoarece azi vor dezveli oficial primul lor SUV, modelul Kodiaq. Momentul va fi impartasit live pe canalul Youtube, iar link-ul il gasiti mai jos.

Dupa multe fotografii spion, filmulete, poze oficiale si tot atat de multe zvonuri, iata ca a sosit ziua cea mare pentru constructorul ceh de automobile. Skoda lanseaza azi la Berlin primul SUV, botezat Kodiaq.

Inginerii de la Skoda nu au lasat absolut nimic la voia intamplarii, iar rezultatul este unul laudabil. Noul SUV iese in evidenta printr-un design angular si impunator, si prin mai multe detalii inspirate din ultima generatie a modelului Superb, precum forma grilei frontale sau blocurile optice posterioare.

Noul Kodiaq vine cu un spatiu interior generos, de 720 de litri cu toate scaunele in pozitie normala, iar cand ultimul rand de scaune este pliat, se ajunge la 2.065 de litri. Un detaliu important este faptul ca pentru prima data in istoria sa, constructorul ceh le ofera clientilor o configuratie cu 7 locuri, desigur, contra-cost.

Daca pana acum toate fotografiile erau cu exteriorul noului SUV, recent Skoda ne-a dat ocazia sa-i vedem si interiorul. Habitaclul este unul caracteristic producatorului din Mlada Boleslav, dar atrage atentia printr-un sistem de infotainment de ultima generatie.

Lista de optiuni este destul de cuprinzatoare si include, printre altele, lumina ambientala LED, sistem audio Canton, umbrela, pedale cu finsaj metalic, si o premiera pentru Skoda, volan incalzit.

Dupa dezvelirea oficiala care va avea loc peste aproximativ 8 ore la Berlin, si pe care o puteti urmari dand click pe link-ul de mai jos, Skoda Kodiaq va pleca spre Paris, acolo unde va debuta la Salonul Auto de la Paris.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2016