Skoda lanseaza in Romania cea mai noua masina a companiei. De la cat incep preturile

Skoda lanseaza in Romania cea mai noua masina a companiei. De la cat incep preturile
  • Skoda a lansat si pe piata din Romania noul Karoq
  • Modelul ceh porneste de la 19.860 de euro
  • Clientii vor avea la dispozitie patru motoare turbo
Distribuie pe Facebook

Skoda lanseaza pe piata din Romania noul Karoq, un crossover construit pe platforma modelului Volkswagen Tiguan care concureaza cu Nissan Qashqai, Renault Kadjar si, de ce nu, SEAT Ateca.

La mai bine de cinci luni de la premiera sa mondiala, despre noua Skoda Karoq se poate spune intr-un final ca este disponibila la vanzare si pe piata din Romania. Urmasul modelului Yeti foloseste platforma crossover-ului Volkswagen Tiguan si are un pret de pornire de 19.860 de euro.

Potrivit primelor informatii oficiale, versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate 1.0 TSI de 115 CP, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata. In aceasta configuratie, consumul mediu de carburant este de 5.2 - 5.4 litri la 100 de kilometri.

Skoda Karoq 4x4

Skoda Karoq 4x4

Echiparea standard include un total de sapte airbag-uri, dar si sistemul de siguranta activa Front Assistant. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici luminile de zi si stopurile cu tehnologie LED, jantele din aliaj pe 16 inch, climatizarea automata sau instalatia audio cu opt difuzoare.

In varianta cu propulsie diesel, noua Skoda Karoq pleaca de la 22.268 de euro. Cel mai ieftin model TDI este pus in miscare de o motorizare de 1.6 litri si 115 CP - insotita tot de o cutie manuala cu sase rapoarte si tractiune fata, care consuma in medie 4.5 - 4.6 litri de carburant la 100 de kilometri.

Cele patru unitati oferite de urmasul modelului Yeti pot fi cuplate si la o transmisie DSG cu sapte rapoarte, al carei pret se ridica la aproximativ 1.600 de euro. Totodata, crossover-ul construit pe platforma germanului Volkswagen Tiguan gazduieste pe lista cu dotari si un sistem 4x4.

Spre dezamagirea fanilor insa, tractiunea integrala nu va fi comercializata decat in compania motorului de top, un 2.0 TDI ce dezvolta 150 de cai putere. In acest caz, pretul de vanzare urca pana la 25.568 de euro, inainte ca viitorii clienti sa apuce sa bifeze si optionalele pe care si le doresc.

Ramas neacoperit pana la momentul de fata, noul propulsor 1.5 TSI de 150 CP coboara - daca tinem cont de un de am ramas, pretul lui Skoda Karoq la 22.010 euro. Sau numai pana la 23.160 de euro, in cazul in care cumparatorii prefera cutia DSG in dauna transmisiei manuale cu sase rapoarte.

Skoda Karoq

Skoda Karoq 4x4

Skoda Karoq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Skoda Karoq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2017