Skoda lanseaza Kodiaq Scout. Amatorii de off-road, fiti atenti!

Skoda lanseaza Kodiaq Scout. Amatorii de off-road, fiti atenti!
  • Skoda a lansat Kodiaq Scout
  • Aceasta versiune propune mai multe noutati destinate amatorilor de off-road
  • Va fi prezentata oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Skoda a lansat o versiune Scout a SUV-ului Kodiaq, si o va prezenta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Aceasta propune mai multe noutati atractive pentru pasionatii de off-road.

SUV-ul Kodiaq a fost lansat oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris de anul trecut, si la scurt timp dupa aceea a devenit unul dintre cele mai populare modele ale constructorului ceh de automobile. In luna noiembrie, Kodiaq a fost desemnata "Cea mai buna masina de familie din lume" de catre britanicii de la Top Gear, iar popularitatea sa a crescut si mai mult.

Skoda Kodiaq Scout

Deloc surprinzator, cehii vor sa bata fierul cat e cald, asa ca la scurt timp de la anuntarea unei versiuni sportive Kodiaq RS, Skoda se pregateste sa lanseze varianta Scout a celebrului sau SUV. Intai de toate, acesta propune mai multe noutati gandite special pentru amatorii de off-road.

Skoda Kodiaq Scout

Asadar, regasim o garda la sol mai inalta, care ajunge la 194 de milimetri, tractiunea integrala este oferita in standard, la fel ca si pachetul Tough-Road. Pe langa acestea, Skoda Kodiaq Scout vine cu sistemul Off-Road Assist si Driving Mode Select, care iti permite sa alegi setari adaptate conditiilor de drum intre Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual si Snow.

Skoda Kodiaq Scout

La exterior, noul Kodiaq Scout propune mai multe accente argintii in partea din fata si din spate, geamuri spate si luneta fumurie, jante de 19 inch, iar logo-ul Scout este vizibil pe aripile fata, si in interior.

Skoda Kodiaq Scout

Ca tot veni vorba despre habitaclu, mai regasim aici iluminare ambientala cu 10 LED-uri oferita in standard, tapiterie Alcantara, pedale din otel si nu in ultimul rand, un sistem de infotainment cu 8 difuzoare.

Skoda Kodiaq Scout

Gama de motorizari nu aduce nimic nou, clientii avand la dispozitie aceleasi propulsoare disponibile si pe Kodiaq. Ne referim aici la cele doua unitati pe benzina de 1.4 litri TSI si 150 de cai putere, respectiv de 2.0 litri TSI si 180 de cai putere.

Amatorii de motoare diesel pot alege agregatul de 2.0 litri TDI, disponibil in doua configuratii de putere, de 150 si de 190 de cai putere.

Skoda Kodiaq Scout

Asa cum spuneam mai sus, Skoda Kodiaq Scout va fi prezentata oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc in prima parte a lunii martie, si se alatura astfel noii Octavia Scout facelift, prezentata la finalul lunii decembrie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Kodiaq Scout
mai multe