Dupa Scout, Skoda lanseaza Kodiaq Sportline

Dupa Scout, Skoda lanseaza Kodiaq Sportline
  • Skoda prezinta Kodiaq Sportline
  • Acesta propune mai multe elemente dinamice de design
  • Va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a prezentat oficial versiunea sportiva a SUV-ului Kodiaq. Botezata sugestiv "Sportline", aceasta aduce o seama de elemente dinamice de design, si va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie.

Skoda continua ofensiva in segmentul SUV-urilor si lanseaza Kodiaq Sportline, la doar o zi de la prezentarea versiunii Scout, destinata in special amatorilor de off-road.

Skoda Kodiaq Sportline

Noua Skoda Kodiaq Sportline se distinge de celelalte versiuni prin mai multe elemente dinamice de design finisate in negru. Amintim aici grila radiatorului, oglinzile laterale, ornamentele geamurilor laterale, sau geamurile spate si luneta cu tenta fumurie.

Skoda Kodiaq Sportline

Pachetul exterior este completat de un set de jante de 19 inch oferite in standard, si un set pe 20 de inch inclus pe lista de dotari optionale, dar si de logo-urile montate pe aripile fata.

Skoda Kodiaq Sportline

In habitaclu observam imediat scaunele sport cu Alcantara, volanul multifunctional imbracat in piele, sau display-ul care afiseaza inclusiv fortele G, actuala putere furnizata de motor, temperatura uleiului sau a lichidului de racire. In plus, scaunul soferului este ajustabil electronic si are inclusiv functie de memorie.

Skoda Kodiaq Sportline

La fel ca si versiunea Scout, Kodiaq Sportline beneficiaza de aceeasi gama de motorizari ca si Kodiaq, compusa din doua unitati pe benzina si un propulsor diesel. In prima categorie intra agregatul de 1.4 litri TSI si 150 de cai putere, sau motorul de 2.0 litri TSI de 180 de cai putere.

Skoda Kodiaq Sportline

Propulsorul diesel de 2.0 litri TDI este disponibil in doua configuratii de putere, de 150, respectiv 190 de cai putere.

Skoda Kodiaq Sportline se va alatura oficial gamei constructorului din Mlada Boleslav cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din prima parte a lunii martie.

Skoda Kodiaq Sportline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Skoda Kodiaq Sportline
mai multe